Treninger denne uken

Denne uken er det intervalltrening på onsdag i parken, som vanlig selvsagt. Men, det blir også tilbud om rolig langtur på lørdag morgen kl 10. Dette blir også kringkastet muntlig på onsdag, for de som ikke besøker bloggen jevnlig men som gjerne vil løpe sammen i flokk. Skriv i kommentarfeltet om du kommer på en av disse øktene (evt begge).


Vi begynner nå å komme oss i orden her i vårt nye hjem, det har vært utrolig mye arbeid og harde tak. Styrketreningen har vært eksepsjonelt hard disse dagene! Løpingen har blitt litt nedprioritert, men det går nok bra for en slik kort periode. Jeg har fått løpt langtur i helgen - og det er både avslapping fra male/pusse/flytte/rydde-arbeidet og kondisjonstrening:-)
I begynnelsen av august inviteres hele TC-gjengen hjem hit på grillparty! Mer info om det kommer senere.

Kommentarer

 1. Jeg vil veldig gjerne være med lørdag! Dersom det er varmt er det superdeilig å bade i Sognsvann etter turen - det passer kanskje best for de som ikke syns det er så problematisk å komme seg hjem i vått treningstøy...

  SvarSlett
 2. Bra, Maria :=)

  Jeg er med både på intervalløkten på onsdag, og løpeturen på lørdag (regner med vi ikke får det tordenværet vi hadde i natt!).

  På lørdag starter jeg fra Borgen kl920 (som sist) og er ved bommen på Sognsvann senest kl.10.

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Jeg er i alle fall klar for intervaller onsdag! Alt vondt er glemt, med andre ord... :-)

  SvarSlett
 5. Tonje: jeg kjører 19.40 fra nr. 10 i dag, hvis du vil sitte på.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar