Skjørtenekt!

I VG leste jeg følgende overskrift for noen dager siden "Får ikke kaste i skjørt" - siden jeg har vært en smule busy de siste to ukene fikk jeg ikke "tatt tak" i denne, men heldigvis fins nyhetene på nett mer enn 1 dag.(bilder fra VG.no, Eivind Griffith Brænde)
Det hele er temmelig dramatisk, les hva de skriver: "Skjørtejakten er over for Mona Holm. Sleggekasteren nektes å bruke skjørt under EM i Barcelona." Dette til tross for at den nye norske rekorden på 67.96 m er satt av Mona iført dette snasne skjørtet. Så, hvis medaljen glipper for Mona er det friidrettsjef Ronny Nilsen sin skyld! Han gidder nemlig ikke bruke tid og krefter på denne saken, han sier rett og slett at han har viktigere ting å prioritere. Lurer på hva det kan være som er viktigere enn nye rekorder og medaljer?


Gi dama et skjørt i riktig farge sier jeg, skjerp deg Ronny og Puma, som ikke greier fikse skjørt i de offisielle fargene. Løpeskjørt er ikke et spørsmål om liv eller død, det er langt viktigere enn som så. (Fritt oversatt ordspråk).

Kommentarer

  1. Trist....! Jeg er rimelig sikker på at om det var en viss spydkaster (eller noen andre av samme kjønn) som hadde noen særskilte behov så hadde nok en viss Ronny funnet tid til å be sekretæren om å skrive et lite skriv og faxet til riktig person... Silja -snart støttemedlem i Ottar, LOL :-)))

    SvarSlett

Legg inn en kommentar