Ny vri på Campen

Treningscampen i parken i  går kveld ble gjort med en ny vri. Siri var sliten og helt uten overkudd, og utpekte derfor tre campere til å ta regien på treningen. De heldige var Christopher, Lise Marit og Pål. For en suksess:-) Dette skal gjentas ofte fremover! Hva syns dere andre om denne vrien?

Det ble bestemt at det skulle løpes kun single runder, 12 stk. Jeg gikk selv ut veldig rolig, jeg trengte å røre litt på meg etter all jobbingen de siste dagene - men jeg følte ikke for å løpe harde intervaller. Jeg løp derfor runder med en snarvei, dette var veldig uvant! (Jeg tok sågar feil av veien en gang, haha). Men, for en fin snarvei! Slapp unna bakken og det lille regnet som var i luften, her var det nemlig overbygd av grener og blader! Koste meg mens jeg løp sammen med Tone og Espen. Man lærer etter hvert å kjenne sin egen kropp og dens begrensning, og jeg føler meg temmelig sikker på at en hard økt nå hadde ødelagt mer enn den hadde gagnet. Etter 8 runder begynte jeg å føle med litt friskere i frasparket, og bestemte meg for å droppe snarveien jeg løp.

Tempoet ble skrudd litt opp, og plutselig lå jeg langt foran, så ikke bare droppet jeg snarveien - jeg løp forlengelsen til den vanlige runden også. Det var litt av et tempobytte gitt. Rart hvordan kroppen plutselig "virker" igjen, jeg ble ganske overrasket over at tempet gikk så mye høyere fra en runde til en annen. De siste tre gikk i samme nye tempo faktisk, og jeg følte meg akkurat passe, deilig sliten etterpå!

Det ble styrketrening også, tror det var Kristine som tok initiativet til denne.  Hører gjerne en rapport fra denne :-) Før styrketreningen tok til ble vi enige om langtur på søndag kl 10. Oppmøte ved bommen/kiosken på Sognsvann. 9.20-9:25 ved borgen t-banestasjon for de som ønsker en totimers tur (Krysset Sørkedalsveien/Svalbardveien)

De spreke i parken i går: Andreas, Christopher, Elin, Espen, Kristine, Lise Marit, Maria, Pål, Tone, Tonje - ingen nye, bare erfarne gamliser:-) 


Tusen takk for hyggelig treningsøkt!

Kommentarer

  1. Synes det var artig at ansvaret ble fordelt. Vi delte på ansvaret under styrketreningen også. Det ble som vanlig en hard økt, takket være at den som var sterkest i en øvelse var den som telte og pushet akkurat under den øvelsen.
    Synd du ikke kan bli med på søndag, men hyggelig at det blir tur likevel!
    Ønsker deg lykke til videre med flyttingen! Snart koser du deg i et nytt fantastisk fint og flott hjem!! :=)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar