Nett- og kraftløs

Søndag begynte med en totimers løpetur sammen med verdens beste campere, etterfulgt av 8 timers malejobb i vårt nye hus. Trenger jeg si at jeg var sliten på kvelden? Tror forresten dette var min første langtur etter maraton for en måned siden også, så beina var lettere sjokkskadet etter løpingen. Så i går hadde vi skikkelig hardt kroppsarbeid på timeplanen: Vi startet kjøret ca kl 8 og avsluttet ca kl 21. Det var ikke mange og lange pauser, så dette ble en lang og hard treningsøkt. Stikkord fra treningen: Løfte, bære, pakke, tape, rydde, vaske, skyve, løpe trapper, lirke sofa og hyller opp trappene, bilkjøring. Kroppen er nå mørbanket og helt utrolig sliten. Til slutt var: Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz på meg og mannen.

Våknet dessverre tidlig i dag, hadde håpet på en lengre natt. Da jeg begynte å bruke kroppen igjen kunne jeg godt kjenne at den var blitt brukt i går ja. Det hadde vært deilig for musklene med en svømmeøkt nå, men er redd jeg er så sliten og tom for krefter at jeg ville druknet! lol  Jeg skal forresten bestille meg massasjetime på Røa - fikk jo gavekort av dere i april som ennå ikke er brukt. Det kommer veldig godt med nå!


Nå har vi hatt to maratondøgn på rad, og skal ha litt mer "puslearbeid" de neste dagene - komme til hektene før neste (og siste) flyttesjau. Jeg er ikke så mye på nett den neste uken, men jeg skal få trekt en loddvinner i den andre junikonurransen nå i dag og jeg skal lage en invitajon til hyttetur. Følg med!

Det er forøvrig Treningscamp i parken alle onsdager - året rundt. :-)

Kommentarer

 1. Hang in there; snart ferdig!! Kroppsarbeid er tøffe saker....det verker i kroppen hver morgen men utover dagen så blir man jo varm i kroppen og det går bedre....MEN, det kan altså verke noe helt utrolig i selv de minste muskler og ledd! Si fra om du gjør alvor av svømmeturen....jeg fabulerer om en dukkert i sognsvann i løpet av ettermiddagen men jeg vet jo hvordan det er: tiden blir brått for knapp ;-)

  SvarSlett
 2. Det er ingen enkel sak å flytte/pusse opp, men så er det helt fantastisk når alt er på plass til slutt!

  Jeg har meldt meg på Fagervann opp. Iiiikk! (Hadde absolutt ikke tenkt det, men så plutselig ble det slik at alle ungene er bortreist i kveld, og da tenkte jeg at det er bare å kaste seg uti det....). Eneste målet jeg har er å klare å løpe hele veien opp. Ser jeg deg der?

  SvarSlett
 3. Jeg tror du treffer Silja der:-)
  Meg treffer du neppe der oppe, dessverre. Må jobbe hjemme.

  Lykke til:-)
  Ses i parken i morgen!

  SvarSlett
 4. Hadde problemer med å legge inn kommentaren min - vet ikke helt hva som skjedde. Beklager at du fikk flere versjoner! :=)

  SvarSlett
 5. Det var bare krøll tidligere i dag, jeg slettet et par nå.

  Gikk det bra på Fagervann? Fint løp?

  SvarSlett
 6. Takk for at du slettet de ekstra kommentarene :=)...

  Løypen var veldig fin og stemningen god, men jeg ble litt skuffet over meg selv. Måtte gå i noen av bakkene og målet mitt var jo å løpe hele veien! Trøster meg med at det var mange som gjorde det samme, og at dette er det første løpet mitt på leeeenge. Tror jeg løp på 23min (hvis jeg hørte riktig da jeg kom i mål). Synes ikke det er en tid å være stolt av...tenker at jeg skulle gitt mye mer! Men jeg er glad jeg ble med....Nå blir det ikke så skummelt en annen gang. :=)

  Gleder meg til Frognerparken i morgen. Sees!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar