Loddtrekning

Litt på etterskudd er loddtrekningen foretatt. Jeg fikk ikke inn mange korreksjoner på siste oversikt, så jeg har gått ut i fra at Hanne og Lisa G hadde 1 lodd hver, Morten, Astrid og Peer 2 lodd hver, 4 til Torfinn og hele 5 til Silja. Slik så oversikten ut i Excel før jeg lot den beregne formelen:TILFELDIGMELLOM(1;17)

Loddnr Loddnavn
1 Silja
2 Torfinn
3 Morten
4 Astrid
5 Silja
6 Torfinn
7 Morten
8 Peer
9 Silja
10 Torfinn
11 Astrid
12 Peer
13 Silja
14 Torfinn
15 Hanne
16 Lisa G
17 Silja


Hvilket tall kom excel ut med? Jeg kan røpe at det ikke var tosifret.

Nummeret annonseres i kommentarfeltet litt senere i dag og premie kan velges i haugen etter at Ingvild G har valgt sin premie i TC-utfordringen for juni. Se også denne posten for full premieoversikt. Det er lov for vinneren å tenke høyt i kommentarfeltet altså:-)

Kommentarer

 1. Nå venter vi i åndeløs spenning her. Konstaterer at jeg fremdeles er med siden jeg har et lodd som er et siffer.

  Fin funksjon den TILFELDIGMELLOM. Har brukt den en hel del i forbindelse med simulering av terningkast.

  SvarSlett
 2. haha utrolig bra; den formelen har jeg faktisk aldri brukt, den må jeg teste ut ASAP assa;-) jeg tipper utfallet ble ganske tilfeldig jeg....lol. Silja :-)

  SvarSlett
 3. Tallet er

  ....
  ....
  ....
  (nå kommer det snart)
  ....
  ....
  ....
  jada, jada, det kommer nå
  ....
  ....
  ....
  tallet er:
  f
  e
  m
  ....
  altså
  5


  Gratulerer nummer fem:-) Start premieutvelgelsen med hvis om at Ingvild velger ditt og hvis om at Ingvild velger datt!

  SvarSlett
 4. Hipp hurra jeg får premie :-) DET haddde jeg ikke trodd!!! Silja

  SvarSlett

Legg inn en kommentar