Litt om dagens intervalløkt og neste løpetur

I dag kom 15 treningsivrige campere til parken. Utrolig hyggelig å ha så mange å trene med!

De som møtte opp i dag var Andreas, Christopher, Lise Marit, Pål, Ingvild, Ingvild, Heming, Mikko, Birgit, Espen, Kristine, Christian (NY!), Barbro (NY!), Silje (NY!)…(hjelp! husker ikke navnene på alle de nye....noen som kan hjelpe??.....).

Vi løp pyramide, og avsluttet det hele med styrketrening.

Det kom et ønske om løpetur på lørdag, og i kalenderen er det derfor satt opp en rolig løpetur fra Sognsvann den dagen (oppmøte ved Sognsvann ved bommen / kiosken - ca kl 10:00 på lørdag). Håper å se flere der!

PS. Hvis noen ønsker å løpe fra Borgen eller fra Rikshospitalet, skriv i kommentarfeltet så kan vi avtale det nærmere

Sjekk også kalenderen for andre aktiviteter!

Kommentarer

 1. Barbro og Silje var også nye,
  så tror jeg kanskje det var enda 2?

  SvarSlett
 2. Hei Kristine! Så flott at du tar ansvar for trening og blogging i ferien! Jeg er gjerne med på en joggetur lørdag. Gjerne fra Borgen, men det kommer litt an på hvor lang turen blir fra Sognsvann, og hvor fort dere løper? :)

  SvarSlett
 3. Hyggelig at du vil bli med, Astrid!

  Turen fra Sognsvann blir på totalt ca. 1 time. Vi løper på grus oppover mot Ullevålseter, og deler oss naturlig inn i grupper alt etter hvor fort de forskjellige vil løpe. Avtalen er å snu etter 30 min for så å løpe ned igjen.

  Målet er at alle har minst én å løpe med og at vi møtes ved bommen/kiosken ved Sognsvann igjen etter ca. 1 time.

  Noen rekker helt opp til Ullevålseter (og kanskje lengre?), andre snur tidligere.

  Hvis du vil bli med fra Borgen (krysset Sørkedalsveien/Svalbardveien) bør vi møtes der ca. kl.920. Da har vi ganske god tid til å komme oss opp til Sognsvann til kl.10. Løper rolig fra Borgen, så ikke vær redd for å prøve å være med derfra! :=)

  Birgit: Takk for navnene! :=)

  SvarSlett
 4. Halla damer ;-)
  Jeg kommer kanskje, jeg har løpt (til meg å være!!!) langt i dag tidlig så jeg vet ikke hva bena sier til atter en løpetur i morgen ;-) Dessuten kommer jeg nok til å svømme eller sykle først så HVIS jeg blir med så kommer jeg nok til å danne baktroppen ;-) Silja

  SvarSlett
 5. Da møtes vi i morgen 9.20, Kristine!

  Håper bena dine orker, Silja :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar