Kristines rapport fra søndagens rolige (?) langtur

Det ble en flott løpetur på søndag med følgende fem treningscampere: Andreas, Espen, Heming, Lise Marit og Kristine. Ikke verst med flertall av det mannlige kjønn! 

Solskinn mesteparten av turen, og litt avkjølende regndråper helt til slutt.
Andreas og Kristine startet fra Borgen ca. kl.920. Andreas kjørte hardt tempo oppover og kom derfor med en litt sliten Kristine opp til Sognsvann i god tid før de skulle møte resten av gruppen kl.10.


Det var en gledelig overraskelse at Heming møtte opp på Sognsvann og ble med på turen. Alle løp, i varierende tempo, helt opp til Ullevålseter langs ”Karl Johan løypa” som Heming kalte det.


Ned fra Ullevålseter ledet Heming oss gjennom en blåmerket tursti om Lynhytta.
Da vi kom ned til Sognsvann igjen hadde gruppen blitt redusert til fire – Espen hadde tatt en feil sving et sted og havnet i Maridalen! Men fortsatt ved godt mot og ikke skremt fra å bli med en annen gang sier han!


En tur som absolutt kan gjentas!  

(Siri spør: Var det en rolig tur eller kjørte Andreas knallhardt hele veien?)

Kommentarer

  1. Kanskje rolig tur for Andreas, litt mindre rolig for meg...:=)

    SvarSlett
  2. Jeg prøvde å komme frem i tide men pga. 1/2-times ruter på banen rakk jeg det ikke. Prøvde å ta dere igjen (løp fra Ullevålstadion og kom frem til bommen 10:10), men valgte trolig en annen vei en dere (høyre side av vannet og tok derfra av, først, til høyre, så til venstre, slik skiltingen viste), i hvertfall så jeg dere aldri.

    SvarSlett
  3. Synd, men håper ikke det stopper deg fra å bli med en annen gang. :=)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar