Kristines rapport fra onsdagens intervalløkt

Da har vi lagt enda en vellykket onsdagstrening bak oss! En utrolig deilig følelse å komme hjem etter en trening med så spreke og positive folk!

Selv midt i fellesferien dukket det opp 13 sporty campere: Andreas, Birgit, Christine T, Christopher, Elin, Ingebjørg, Kristine, Lise-Marit, Maria, Pål, Ranveig, Siri, Tonje - bare gamliser nå i juli gitt!

Siri gjentok suksessen fra sist med å utpeke et par campere til å ta regien på treningen, og de heldige utvalgte (Christopher og Tonje) klarte jobben utmerket. Jeg hørte Christopher heie og motivere mange ganger, noe som hjalp meg å gi litt ekstra!

Etter litt frem og tilbake ble det bestemt at det skulle løpes tre sett med pyramide. Før siste runde samlet Siri oss i en ring og holdt en liten motivasjonsprat, noe som jeg tror medførte at kanskje alle hadde sin raskeste rundetid den siste runden. Fortsett med det Siri!

Etter intervalløkten ble det styrketrening, og flertallet var med på dette også. Etter å ha gjennomført 3 sett med dips, pushups, vanlig planke, sideplanke og båten var vi enige om at det var nok!

Vi loddet stemningen for en rolig løpetur førstkommende lørdag, og det hørtes ut som om flere blir med på det. Sjekk kalenderen for oppmøtested og tid og bli med hvis du kan!

Neste onsdag må jeg melde pass, men håper mange andre ivrige campere møter opp til en knallhard, men morsom trening!
Kommentarer