Bli med på hyttetur

-og motbakkeløp!


Tirsdag 3. august arrangeres motbakkeløp nummer 2 i Maridalsalpenes motbakkekarusell, det foregår på Sellanrå og løpet kalles derfor Sellanrå Opp. Jeg skal hjelpe til med arrangementet, og jeg håper at mange Treningscampere tar turen opp.  Arrangøren har leid hytta, som har sengeplass til femten. Er du med? Det skulle visst ikke koste noe ekstra å overnatte, og selve løpet koster kun 40 kr. Vi kan ta litt mer praktisk info på mail til de som vil være med. Send en mail til treningscampen eller legg igjen en kommentar!


Motbakkeløp er gøy selvsagt, om det ikke var åpenbart. Du slipper å løpe så fort, det sørger bakkene. Det er ingen vits i å sammenligne kilometertid mot andre løp, og du kan derfor slappe helt av:-) Sett pers opp Sellanrå!

Kommentarer

 1. Antar du mener tirsdag 3.august:).
  Jeg tror jeg har lyst å prøve dette hvis flere treningscampere blir med...

  SvarSlett
 2. Rettet til 3. august (jeg er litt på en malingssnurr)

  SvarSlett
 3. Hvis jeg er barnefri så skal jeg vurdere det. Løypa er teknisk krevende men det gjør at jeg må fokusere og tenke hvor jeg løper....da bruker jeg også å løpe bedre rett og slett fordi jeg ikke har mulighet til å tenke på hvor vondt jeg har det :-) men motbakkeløp har jeg jo ikke prøvd før så det blir jo morsomt å se hvordan det går! Silja :-)

  SvarSlett
 4. Som Siri skrev: Det blir gratis å overnatte på hytta. Hytta har proviant (den eneste i Nordmarka) så vi kan lage mat uten å trenge å bære den opp. Det er plass til 15 personer og hytta er koselig med fin peis og det hele.
  Hytta har plass til 15 personer så her er det bare å bli med!
  På hjemmesiden til SRM komer vi tilbake med mer info 2-3 uker før løpet.

  Håper det er mange treningscampere som tar turen opp til Sellanrå!

  SvarSlett
 5. Til Silja: Du skremmer meg litt når du skriver at løypen er teknisk krevende. Vil du si at dette er en vanskeligere løype enn Fagervann Opp?

  SvarSlett
 6. Jeg har lyst til å være med på et motbakkeløp en gang, men det passer dårlig den dagen. En av ungene har bursdag den dagen og da er det uaktuelt å stikke av på motbakkeløp. Trener litt i motbakke her i Kongsberg. Har en flott rute som starter fra huset vårt i Kongsberg og ender på et minnesmerke som heter Korset. Total lengde er 3,35 km og det er ca. 350 meter stigning. Variert løype med både litt flatere partier og noen meget bratte partier. Skjønner godt at folk blir hektet på motbakkeløp. Jeg løper mest i den bakken for å få litt avveksling og samtidig redusere betastningen på beina fra asfaltløpingen.

  SvarSlett
 7. @Peer: Du har lyst til å løpe motbakkeløp.Du har en løype.
  Da er svaret helt opplagt: Du arrangerer et nytt motbakkeløp opp til Korset! Da får du valgt en dag som passer deg. Utfordringen ligger i å få med folk til å arrangere..... og å få løpe sjøl!

  SvarSlett
 8. @Kristine, jeg er enig med Silja, Sellanrå Opp er mer teknisk krevende enn Fagervann Opp. Men det er ingen grunn til ikke å bli med.
  Løypa har et parti som går nedover hvor en ikke kan løpe for fullt (men det er ikke "luftig"), men det er ikke mange metrene og så er det et parti hvor du løper flatt langs en bekk hvor det er trangt.
  Du avslutter med "skråløping" Opp svaberg mot mål.
  Men ellers helt grei. Dette går bra!

  SvarSlett
 9. Avgjørelsen tatt: Jeg blir med. Tar det som en tur, og hjelper derfor gjerne med å bære ting opp i stedenfor å løpe på tid (jada, vet at det er litt pysete...).

  Blir med på hytten etterpå hvis vi er flere (tror i hvertfall Lise Marit blir med), men reiser hjem sent på kvelden. Jeg kan kjøre og hvis noen vil sitte på er det bare hyggelig!

  SvarSlett
 10. Kjempekoselig Kristine!
  Da satser vi på en flott motbakkekveld på en trivelig hytte i lag med kondisjonerte folk!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar