All time high

Dette har vært Treningscampens mest aktive uke! Ett år(+ ) har vi eksistert, og stort sett har treningstilbudet vært på en økt per uke. Denne uken har vi derimot gått helt bananas i sommervarmen: Coopertest mandag, intervaller onsdag og i dag søndag ble det langtur.  På mandag var vi 19 stk, onsdag 18 og i dag 9. Ikke så mange som har vært med på alle tre da, men campen har uansett vært over gjennomsnittlig aktiv.


I dag var vi følgende spreke sjeler: Christopher, Duyen, Ellen, Kristine, Lise Marit, Silja, Tonje og Åshild.  En flott tur fikk vi, fem stk nådde Ullevålseter og en kom "nesten" opp. Flott løpevær, ganske varmt og klamt, men ikke stekende sol. Vel blåst folkens!


Jeg må dessverre bare løpe videre til neste økt; malearbeid:-) Men, håper det plutselig blir oppdatert her igjen! Dersom det er interesse for gjentakelse roper dere ut i kommentarfeltet... Takk for turen:-)


Husk uansett campen på onsdag!

Kommentarer

 1. Jeg er med på neste episode ;-) Jeg kan ikke love at jeg klerer å få til en slik økt HVER uke men.....vi får se! Deilig og perfekte forhold gjør jo at man motiveres og det frister til gjentakelse! Silja -letter euforisk nå hehe

  SvarSlett
 2. Du vet at jeg blir med flere ganger! Veldig fin tur!

  Har fått gnagsår et litt merkelig sted, men det hører med :=)....

  Lykke til med malearbeidet!

  SvarSlett
 3. Takk for fin tur i dag! Jeg fikk tatt årets første bad også. Blir gjerne med en annen gang.

  SvarSlett
 4. God start på søndagen! Hadde neppe kommet meg ut alene. Jeg er med igjen!

  SvarSlett
 5. Det var s-l-i-t-s-o-m-t i dag. Men gøy. Ses onsdag. Tonje :)

  SvarSlett
 6. Det var en veldig bra tur :) Likte det kjempe godt. Skal prøve å komme meg til toppen neste gang ;D

  SvarSlett

Legg inn en kommentar