10 spreke morgenfugler på løpetur

For en glede å komme opp til Sognsvann og møte så mange spreke menn og kvinner som kribler i beina etter å løpe en lørdags morgen!

Christine T, Christopher, Heming, Kristine , Maria, Mikko (NY!), Oddbjørn (NY!), Pål, Siri,  Tonje var alle med å løpe oppover mot Ullevålseter forbi Store Aklungen. 
-Ekstra velkommen til de to nye guttene:-)

Vi delte oss etterhvert inn i 2-3 grupper, hvorav en gruppe løp til Ullevålseter og ned på vestsiden, en annen gruppe til Ullevålseter og ned samme vei som de kom opp, og en siste gruppe løp nesten helt opp før de snudde og løp ned igjen til startstedet.

Likt som sist startet vi med flere løpere enn vi endte opp med(!). Christine dukket ikke opp igjen ved Sognsvann etter endt løpetur og må ha løpt sin egen løype. Ser ut som om det blir en tradisjon for Treningscampen å miste ca 10% av gruppen på løpeturene...(Du er herved advart! :=)...)

Spøk til side: Det er en fantastisk fin start på dagen å være med på Treningscampen sine løpeturer!! Det kommer flere anledninger, så følg med i kalenderen! Og kom gjerne også med egne ønsker ved å skrive i kommentarfeltet.

Tusen takk for turen folkens!
 

Kommentarer

 1. Takk for turen - en veldig fin start på lørdgen og ferien!

  SvarSlett
 2. Takk alle gode campere - det er en fryd å løpe med dere. Jeg fikk gleden av fine samtaler både med Kristine, Tonje, Pål, Mikko og Christopher. Skikkelig skraveløkt!

  Er veldig sliten og matt nå, det ble 25 km på beina mine i dag - pluss noen kilometer turgåing etterpå:-)

  SvarSlett
 3. Takk for dagens tur, det ble på sekundet 60 minutter fra start til stopp for min del. I veldig rolig tempo, neste gang så får jeg prøve å henge på Siri litt lengre... Så føles det nok enda bedre med kaffe og bolle etterpå!

  Tonje :)

  SvarSlett
 4. Flott tur og deilig å kunne løpe med andre og ute i skauen. Inspirerende!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar