Vinnere...

Som dere kunne lese i denne posten var det mange flittige poengsankere i maiutfordringen.  Den aller flittigste poengsamleren ble TORFINN, som bl. a har deltatt i 3 ulike løp med Treningscamp som klubb/lag. Torfinn har vært camper siden i høst tror jeg, og er en av de mer faste og trofaste camperne! Jeg syns derfor det er veldig  gjevt og veldig fortjent at han vant denne utfordringen!
Premien han har valgt seg er disse skoene: Adidas Super Nova!
Bak Torfinnn var det veldig mange jeg har lyst til å premiere, men jeg har selvsagt ikke nok premier til alle. Dessverre. Men, jeg vil nok en gang si at alle får jo premie i form av bedre helse og velvære - tenk på det! 

Så, i stedet for å premiere andre og tredjeplassen har jeg denne gangen valgt å gi ekstra premie til en helt fersk camper. En som har googlet etter treningstilbud, og funnet campen. Fått med seg en venninne, meldt seg på maiutfordringen med det samme og deltok på sitt første løp nå for en uke siden. Som om ikke dette er nok, hun har 4 mnd gammel baby hjemme også... Respekt! TONJE!!! Det blir t-skjorte fra Nike på deg for solid nykommerarbeid. Gleder meg til å bli bedre kjent med deg:-)

Gratulerer alle sammen for knallbra treningsmåned i mai - og det kommer jo nye sjanser. Det er allerede en tippekonkurranse gående nå fram til lørdag - sleng inn ditt heteste tips og delta i konkurransen om Stockholm Marathon effekt og svensk godis!

Kommentarer

 1. GRATULERER :-) og respekt er beskrivende!!! Bøyer meg i støvet for Torfinn og Tonje; er det noe sammenheng med at de begge har navn som starter på T?? I såfall skal jeg omdøpes til Trude i neste konkurranse ;-) Silja -klar for nye utfordringer!

  SvarSlett
 2. :-) i neste konkurranse er det helt andre navn som gjelder, og jeg kan jo ikke røpe hvilke nå!!

  SvarSlett
 3. Takk, takk! Det var da enda godt arrangørene klarte å plassere Skaubygdaløpet på nest siste dag i mai, slik at jeg klarte å presse inn de nødvendige poengene. Og, Silja, du ga meg i overkant mye motstand. Jeg hadde jo faktisk gitt opp håpet, helt til jeg så ekstrapoengfordelingen... ;)

  SvarSlett
 4. Oj. 1000hjertligtakk! ...blir nesten litt flau for å grafse til meg premie. Men takker for all motivasjonen det gir. Virkelig. Må jeg kjøpe en babyjogger nå? Tonje

  SvarSlett
 5. Ingenting å bli flau over!!

  Vil du låne babyjogger kan det ordnes Tonje - så kan du teste den ut før du evt kjøper. Jeg anbefaler den varmt!!

  SvarSlett
 6. Grattis til Torfinn og Tonje! Det ligger mye god motivasjon i premier, ja!Så da er det vel bare å fortsette å løpe?

  SvarSlett
 7. Torfinn: jeg hadde i alle fall vett til ikke å selge skinnet før bjørnen var skutt.....og det var klokt for du tok meg kraftig i spurten gitt ;-D Jeg var så sikker på at NOEN kom til by på overraskelser på slutten så jeg tok ingenting for god fisk! MEN, om presset fikk deg til å anstrenge deg LITT ekstra så er jo det strålende!! Og deltagelse i skaubygda misunner jeg deg big time!! So, keep up the good work! Silja :-)

  SvarSlett
 8. Neste konkurranse av samme type skal jeg være med ordentlig altså, uten masteroppgave som skal leveres måneden etterpå!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar