Siste uken før mitt maratonløp i  Stockholm lokket jeg med premie fra maratonmessa til den som kom nærmest å tippe på min sluttid. Her er tippebidragene dere sendte inn:
Ingebjørg: 3:37:35
Gøril: 3:38:48
Morten: 3:45:01
Tonje: 3:47:03
Sluttiden ble som dere vet på 3:44:10 og Morten var dermed nærmest. Før jeg visste hvem som vant måtte jeg kjøpe inn premien, siden messen er åpen dagen før løpet. Jeg valgte en hvit adidas skjorte, i herrestørrelse medium. Den satt perfekt på vinneren, og slikt lukter jo avtalt spill og juks - men det må i så fall være underbevisstheten min som spilte meg et puss! Jeg husker ikke eksakt tidene dere tippet da jeg løp gatelangs i Stockholm, og jeg trodde jeg lå an til en tid på 3:42 el 3:43 faktisk -  da ville i så fall Silja druknet i premien:-)  Morten har forresten utmerket seg som en god tidstipper tidligere også, så det er vel på sin plass å spørre mr TID hva jeg løper Kristinaløpet på i morgen?