Treningscampens Coopertest

For noen uker siden skrev jeg litt om konseptet Coopertest, og at vi skulle gjennomføre en slik for Treningscamperne. Nå ligger det en poll her som du kan avgi din stemme på for når vi skal gjøre det. Foreløpig er det mandag 28. juni kl 20 som leder - så om det ikke plutselig kommer et lite ras av andre stemmer, er det datoen som gjelder.Hva er egentlig Coopers løpetest?
Coopertest er navnet på en kondisjonstest der du løper i 12 min, og man måler hvor langt du har løpt på denne tiden. Gjennomfører du en slik test f.eks annenhver måned vil du kunne følge formutviklingen din. Det er selvsagt mest motiverende med slike jevnlige tester når man har en positiv utvikling! Men, det hjelper også på treningsmotivasjonen å vite at det snart skal testes og måles igjen - kan jo ikke skulke treninga da;-)Bli med da vel!

Kommentarer

  1. Jeg skal gjøre mitt ytterste for å komme :-) Kanskje jeg også får med noen flere.....man vet aldri!! Silja

    SvarSlett
  2. Hm.., Tør jeg ta en ny test? Forrige gang, par-tre uker siden?, var jeg i meget god form. Deilig å leve med den tittelen: dame, 45, i meget god form :)

    SvarSlett
  3. Jeg gleder meg:-) Bli med, det er lettere i konkurranse med andre!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar