St.Hansgaloppen

I kveld er det løp i Maridalen. Starttidspunktet skulle passe småbarnsforeldre godt, kl 22! (med mindre man har slike små som er våkne halve natten, og mor og far er i konstant søvnunderskudd selvsagt.)


St.Hansgaloppen er et kveldsløp som går i kulturlandskapet i Maridalen. Arrangeres i år for 27. gang, og er en av klassikerne i løpssammenheng. Dette må du jo få med deg! Du velger selv distanse; ca 8,5 km eller ca 14,5 km. Start og mål uansett distanse er Maridalen skole, og etter løpet blir det grillkveld.  Du kan skaffe deg lodd i den andre juniutfordringen her på Treningcamp, ett for å løpe og ett ekstra om du løper for Treningscamp (som klubb/lag i påmeldingen).


Om du ikke vil løpe på en fredag, har du en fin mulighet i morgen også, i Drøbak: Blomstermila. Velg mellom 5 og 10 km, barneløp er det også tror jeg. Syns det var utrolig hyggelig der i fjor. Den ene bakken opp forbi sykehuset er riktignok temmelig drøy, men ellers er alt flott!


Er veldig lei meg for at jeg ikke kan stille i løp selv nå:-( Denne helgen er det bryllup som gjelder, men NESTE helg... Da blir det Kristinaløpet i Tønsberg på meg!  

Alle løpene kan du lese om på kondis; før- og etteromtale, terminlister, resultater med bilder og det hele.  Er du kondismedlem kan du dessuten få 25-50 kr i avslag på startkontingenten på mange løp:-) Er du ikke kondismedlem verver jeg deg på flekken!

Kommentarer

  1. Akkurat nå skulle jeg ønske jeg ikke var påmeldt den j.... galoppen i kveld!! Kvalm, vondt i hodet og fryser....men siden jeg i tillegg skal være sjåfør(!) så kan jeg ikke svikte... :-) Silja -som nok gir en fyldig rapport i blog senere (hvis jeg overlever!!)

    SvarSlett
  2. Lykke til Silja - det går sikkert tusen ganger bedre enn det du ser for deg nå:-)

    SvarSlett
  3. Ja Siri, DET fikk du helt rett i!! Det gikk jo over all forventning (dog så var jo ikke forventningene spesielt høye i forkant da hehe) og utrolig nok også LETT! Skal sies at selv om det føltes lett så var det tøft nok altså :-))) Silja -litt på hæla etter å ha sovet 3t i natt ....zzzzzz

    SvarSlett

Legg inn en kommentar