St. Hansfest i parken:-D

Gamle og nye møtte opp til intervaller og styrketrening på selveste St.Hansaften! Vi løp inn i grillsky ved den ene svingen og hostet tennvæske opp hele bakken etterpå, men det var ingen som ga seg. Full innsats hele veien. Flinke, spreke og glade treningscampere!! Grattis med nok en bra treningsøkt!


Dagens sprekeste i parken:  Duyen (NY!), Hanne(NY!), Ingvild G, Ingvild Å, Kristine (NY!), Lisa G, Lise Marit, Morten, Silja, Torfinn, Åshild.


Gøril kom og peppet oss opp og Silja lekte fotograf, vi får derfor se noen flotte bilder fra kveldens hardkjør! Flere fins på fotografens egen blogg, som du finner ved å følge lenken over:-)Vi løp forresten pyramider, og jeg fikk kjeft av Morten siden jeg ikke hadde lagt en plan. Han mener jeg bare tenker på duppedingser, tøys og fjas. Det er mulig han er inne på noe... men jeg har ikke tenkt å bli serrrriøs med det første;-)


Oppdatering av poeng følger i morgen eller helt plutselig.

Kommentarer

 1. Ahhh, noen ganger så er det en god plan å la sine undersåtter få lov å stemme for hvilken type økt de vil ha!!! Jeg synes det var en flott måte å gjøre det på; så jeg stemmer FOR at du fortsetter å komme "uforberedt" til pareken, du trenger ikke vente helt til neste StHans med å la oss få litt stemmerett hehe :-)

  SvarSlett
 2. Det var en bedre vinkling!!
  Jeg er generelt veldig pro diktatorstyring, siden det er den mest effektive måten. Men, jeg skal vurdere å åpne opp for bitte litt demokrati ved jul, påske og st.hans;-)

  SvarSlett
 3. Veldig flott opplegg! Dette ga mersmak. Takk skal du ha! :=)

  SvarSlett
 4. Bare hyggelig Kristin! Håper å se mye til deg utover:-)

  SvarSlett
 5. He,he! Strenge-Morten slår til igjen!

  Jeg er ganske imponert over hvor mye du klarer å skrive om utstyr når treningsformen i seg selv krever så lite! Skal man gjøre inngangsterskelen lav, så er det jo viktig å unngå å skape inntrykk av at det er mye man "må ha" før man kan komme i gang.

  Når det er sagt, så har jeg hatt pulsklokke med dataoverføring til PC, og tre eller flere sykler i mange, mange år. Kjekt å ha...

  PS: Takk for en fin økt (minus grill-osen) i går, og takk for en flott treningstrøyepremie!

  SvarSlett
 6. Jeg tar utfordringen Morten, jeg skal forsøke å skrive et innlegg som ikke omhandler noe løpestæsj du må kjøpe... Følg med, jeg kan overraske!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar