Siste innspurt her hjemme

Så er avreisedagen kommet. Jeg drar om 20 minutter, og var ferdigpakket for 5 minutter siden. Snakker om god margin. Håper jeg har husket alt! I kofferten ligger vaselin, compeed, drikkeflasker, energitabletter og bar, polar og nike stæsj, Adizero Tempo, og to sett løpeklær samt andre ting som ble kastet oppi nå i morgentimene. Godt forberedt med andre ord!

Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg var klar for løpet og gledet meg. Men hvordan kan man glede seg til denne smerten som er ventet å komme? Varmen, tørsten, utmattheten... Hvorfor velger man å melde seg på maraton? Jeg må se om jeg finner argumentene mine i løpet av dagen!

Husk tippekonkurransen forresten, kun 1 dag igjen å tippe:-)


Sålangt er disse med i tippekonkurransen og disse tidene er da altså "oppbrukt":
Peer: 3:36:42
Espen: 3:37:37
Silja: 3:42:29
Astrid: 3:41:41
Ingebjørg: 3:37:35
Gøril: 3:38:48
Morten: 3:45:01
Tonje: 3:47:03

Kommentarer

  1. Lykke til. Skal tenke på deg! Og det er bare tøffinger som løper maraton. Og du er ei tøff dame!

    SvarSlett
  2. Håper du får en fantastisk opplevelse. Lykke til!

    SvarSlett
  3. Stort LYCKA TILL! Det fixar du galant!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar