Rolig langtur på søndag

Jeg har lagd en liten aktivitetskalender for Treningscampen oppe til høyre her på bloggen. Jeg håper den kan være til god hjelp!  Den krever litt manuell oppfølging fra meg, ikke vær redd for å si i fra via kommentarfelt eller mail om du syns jeg henger litt etter!


På søndag prøver vi oss nok en gang med en oppsatt langtur. Oppmøte ved Sognsvann ved bommen / kiosken - ca kl 10:00. Jeg løper opp fra Borgen/Vinderen - om noen vil slå følge hele veien er det bare å si i fra. Jeg håper at det blir såpass mange med at vi kan dele opp i to-tre grupper avh av nivå - slik at alle får løpe sammen med noen på sitt nivå. Tanken er å løpe inn mot Ullevålseter (på østsiden av vannet), og snu etter ca 30 min. Noen kommer helt frem, mens andre snur før (ikke i tid da) - slik at vi kommer tilbake til Sognsvann igjen omtrent samtidig. Slik får vi alle en tur som er omtrent like lang i tid - og vi ser hverandre både ved start og slutt.  Kommer du forsent vet du altså hvilken vei vi har tatt og kan forsøke å løpe oss inn:-)


Skriv gjerne i kommentarfeltet om du blir med, det er greit å vite anslagsvis hvor mange vi blir! Silja har sagt kanskje allerede, og Kristine har ropt JA:-) Nå venter jeg bare på at også du skal si at JA, jeg kommer og JA jeg gleder meg!


Det er Treningscamp med intervaller i parken som vanlig i dag ja - kom kom!
Om været holder seg bra blir det kort & effektiv styrkeøkt også. Noen som er støle etter mandagens spiderman og andre morsomme krumspring??

Kommentarer

 1. Hei Siri! Jeg blir med på langtur søndag. Har 1,5 timer rolig på programmet.

  SvarSlett
 2. Bra Ellen, lenge siden sist nå!

  SvarSlett
 3. Er det lørdag eller søndag Siri? Det står 3.juli i akt.kalenderen, og søndag i overskriften. Jeg kan begge dager altså..

  SvarSlett
 4. Søndag! Jeg som tøyser med datoer:-(

  SvarSlett
 5. Jeg blir med på joggetur på søndag!

  Kan jeg også takke ja til å løpe med deg opp fra Borgen? Jeg har ikke løpt hjemmefra (dvs fra Skøyen) og helt opp til Ullevålseter før (litt fordi jeg ikke vet helt hvor jeg skal løpe, og litt fordi jeg ikke har hatt noen å gjøre det med), men jeg løper av og til en lengre tur enn Sognsvann-Ullevålseter (dvs Fossum-Brunkollen og ifølge en jeg løper med er den turen ca.15-16km...kan det stemme?). Tror derfor jeg skal klare turen fra Borgen. Men løper sikkert ikke fort, så ikke vær redd for å si nei hvis du tror det kommer til å gå for tregt! Hvis svaret er ja, når skal jeg møte opp på Borgen (og evt mer nøyaktig hvor - er ikke så godt kjent der - kommer sannsynligvis til å komme gjennom gravlunden).

  SvarSlett
 6. Så hyggelig at du vil løpe sammen opp Kristine:-) Jeg trenger ca 30 min opp, husker ikke i farta om det er for mye el for lite, men vi får gi litt ekstra gass om klokka går for fort!

  Kan møtes i krysset ved Vestre Gravlund, Sørkedalsveien/ Skøyenveien / Svalbardveien. Ca kl 9:25.

  OK?

  Fossum Brunkollen har jeg bare løpt en gang, mulig den er ca 15 km ja:)
  Er litt mer stigning opp der også.

  SvarSlett
 7. Jeg har lyst. Må høre med mannen først og det er greit, har jo strengt tatt ganske mye leilighet å pakke ut. Hvis jeg blir med blir det garantert et bad i Sognsvann etterpå :)

  SvarSlett
 8. Håper du kan Åshild:-)

  SvarSlett
 9. Bade i Sognsvann var en veldig god ide! Satser på det jeg også.

  SvarSlett
 10. Hei,
  -jeg prøver også å bli med! Føler meg ikke helt i form, men prøver iallefall...
  Tonje

  SvarSlett
 11. Så bra at vi blir så mange! Jeg gleder meg:-)

  SvarSlett
 12. Hei! Såfremt ikke alt skjærer seg så er jeg på plass ved bommen på sognsvann kl.10:00.... Forøvrig UKRISTELIG tidlig, jeg har jo knapt fått i meg mårrakaffen hehe, men siden det er sommer så er det greit (blir jo fort fryktelig varmt) ;-) Silja

  SvarSlett

Legg inn en kommentar