Regnfri camp i kveld:-)

Tiltross for regnbyger tidligere på dagen ble ikke alle skremt bort fra parklivet. Det var utrolig deilig med en treningsøkt uten den faste eimen av tennvæske og svidde pølser, som følger med godt vær. I dag var det deilige 15-17 grader, litt fuktig luft - men ingen nedbør mens vi trente.


Vi løp små pyramider i dag 1-2-1, 3 ganger. De spreke i dag var:
Astrid, Emma, Espen, Christine, Gøril, Ida, Ingebjørg, Ingvild (lille), Ingvill (store), Lise Marit, Pål, Tone (NY!), Torfinn også meg da. Jeg syns det er flere som har hatt fremgang nå, spesielt ser jeg Lise Marit har tatt et jafs framover. Det er bra jobbet det! Det er bare å fortsette den gode treningsvanen:-) Ellers, spesielt velkommen til Tone som var den eneste nye i dag - vi håper å se mer til deg fremover!  


Etter intervallene ble det en kort styrkeøkt med planker, push ups og annet snacks for kjernen. Myggen er egentlig ikke invitert - må huske å ta med myggspray e.l. neste gang!

Det var også premieutdeling fra tippekonkurransen i dag. Astrid fikk en hvit Stockholm Marathon 2010 caps, etter å ha vært kjapp på avtrekkeren her på bloggen. Ellers ble det godis til tipperne som møtte: Astrid, Gøril og Ingebjørg. Mortens 1. premie ligger på vent foreløpig! Nå er det juniutfordring som teller, og alle over fikk 10 poeng for dagens økt. Jeg tror også Tonje samlet 5 poeng i dag uten selv å være på camp - da store Ingvill vel var ny forrige onsdag og er en av Tonjes vervinger.

Slik er stilling etter 2/5 TC i juni:
20 poeng: Christine, Espen, Gøril, Ida, Ingvild G, Ingvill, Pål, Tonje(1 TC, 2 vervinger)
15 poeng: Ingen
10 poeng: Astrid, Emma, Guro, Hege, Heidi, Helena, Helene, Ingebjørg, Irene, Janis, Lisa S, Lise Marit, Maria, Mette Malene, Mina, Ranveig, Tone, Torfinn, Åshild
5 poeng: Ingen


Rop ut om du mener jeg har plassert deg feil.

Kommentarer

 1. Deilig trening, Siri! Og litt støl idag.Er veldig morsomt å se de gamle nye som blir sprekere og sprekere. Noen av oss gamliser sliter med å holde følge. Det er bra!

  SvarSlett
 2. Og kjempebra med styrketrening på slutten! Sårt tiltrengt hos meg i hvert fall :)

  SvarSlett
 3. På tirsdag tok jeg faktisk noen planker i senga med levende vekt, er ikke lett å være hest samtidig som man tar planken altså :)

  SvarSlett
 4. Så bra at dere er fornøyd!!

  Planken med vekt Åshild, haha - det er bra. Tenker A hadde det gøy! Min lille digger å krype under meg når jeg tar push ups på gulvet. :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar