På persekjøret

Nå ryker persene som perler på en snor - og det er jo moro!

På lørdag tok jeg 5 km i Tønsberg, flyttet persen med 50 sekunder. Kommer nok under 22 min nå, hvis forholdene er enda bedre (dvs litt mindre varmt eller litt mindre bakker og svinger). Den nye persen er 22:01.


I dag løp jeg 2 runder på SRM på 30:03, jeg trodde persen min var ca 30:30 - men fant nå ut at den var på over 31 min - så jeg har perset med ca 1 min gitt! Jeg blir jo helt imponert over meg selv... Jeg feilregna underveis og trodde jeg lå an til en tid rundt 31 min og ga egentlig ikke alt i spurten, før jeg plutselig så at tiden var ett minutt bedre enn jeg forventet. Snakker om kontroll:-) Gøy å være på Sognsvann i dag! Løp sammen med Adelheid det meste av første runde, og løp for det meste alene på andre. Fine forhold, har regnet litt i dag så lufta var klar og litt mindre het. Flere kjentfolk der oppe var det også: Randi Helen, Rune, Silja, Heming selvsagt, Espen, Camilla og altså nevnte Adelheid. Snakket også med Kjetil som tilbød meg å teste ut et par Nike sko, søster Ingvill så jeg også. 
Fotograf: Silja S Amundsen


Før disse to perseløpene tok jeg jo et jafs på maratontiden min, fra 3:59 ett eller annet til 3:44:10 i Stockholm 5. juni. På Sentrumsløpet senket jeg persen min på 10 km med over ett minutt, til 45:39. 


Det er jammen ikke vanskelig å motivere seg for mer trening og konkurranser når alt bare går på skinner! Det gjelder å nyte tilværelsen, for alt godt må komme til en ende - fritt oversatt fra engelsk:-) I morgen overtar vi rekkehuset vi kjøpte i mars, jeg har en mistanke om at treningen de neste to ukene vil få 2. prio eller lavere. Dessverre!


Men nå; TRENINGSCAMP i parken!

Kommentarer

 1. haha du seiler i medvind og det er BRA :-) Om det blir litt mindre trening de neste ukene så er det ikke sikkert at det slår så negativt ut, kjenner jeg deg rett så klare du å kompensere for det! Silja :-) Tommel opp!!!

  SvarSlett
 2. Jeg perset på Sognsvann Rundt idag jeg også. Alltid like gøy med slike fremskritt. Gjorde det på 1 runder'n. Hadde bestemt meg for å perse idag. Følte meg i god form før løpet og åpnet ganske raskt, følte jeg fløy fremover. Startet i 4.pulje men tok igjen 3. pulje ganske kjapt. Holdt tempoet oppe, forsøkte meg på små rykk og passerte flere. Konsentrerte hardt for å holde motet opp. Ble litt andpusten etter 2,5 km. Kjørte på og holdt farten de siste småbakkene. Passerte ca 3 km og bestemte meg for en sluttspurt. Klarte å kjøre bra inn mot mål og passerte noen til. Så på klokka og konstanterte tilfreds at persen var satt. Stelte meg i køen og forsynte meg med en styrkedrikk og koste meg med den.

  SvarSlett
 3. Grattis anonym:-)

  Silja: vi får se... det gjelder å gjøre den treningsfri perioden så kort som mulig, så forfallet minimeres;-)

  SvarSlett
 4. Du ruler! Lykke til med flyttingen - god styrketrening! :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar