Ny utfordring!

Juni er her, jeg beklager at den allerede er flere dager gammel før denne posten komnmer - men sånn går det med tunnelsyn fram mot maraton.

Utfordringen for juni måned er som følger: Deltakelse på flest Treningscamper i juni! Vi har allerede avviklet en camp den 2.juni - men det er ennå fire stk igjen. Alle som var på camp 2. juni har derfor allerede samlet poeng utenå være klar over det!

Det er selvsagt også ekstrapoeng å hente. På camp er det snarveier, tjuvstarter og ekstrapoeng som gjelder:-) Ekstrapoeng denne gangen på hver ny camper du rekrutterer.

Du får 10 poeng for å komme på en camp, og 5 poeng for hver ny camper du får med på camp. Men, du får poeng for hver camp denne nye er med på i juni. Maksimalt kan du altså få 50 poeng for egne camper og 25 poeng per ny camper. Du kan ha flere rekrutteringer, og du må fortelle meg hvem du har rekruttert - fordi jeg greier ikke å holde styr på det!

Vil du være med på konkurransen er det bare å slenge seg på i kommentarfeltet. Det kommer en premieoversikt i løpet av uken, og jeg skal også dele ut premier fra tippekonkurransen på maraton. I juli blir det ny utfordring igjen. -følg med:-)

Kommentarer

  1. Wow - enda en konkurranse - dette er gøy! :) Jeg er såklart med, og denne måneden tror jeg faktisk at jeg skal klare å verve noen, så det passer fint!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar