Nike Race

I går deltok jeg på Nike Race / SRM nr 265 på Sognsvann. Det krydde av kjentfolk der oppe - utrolig moro!!

Før start pratet jeg med Morten, Torfinn (som fikk premien sin!), Astrid, Vibeke fra Niketeamet, Tim, Oddvar og Jeanette (eller var det Tonje!?!) i arrangørstaben, jeg hilste i forbifarten på den alltid pratende arrangør Heming og Nike Kjetil som ordnet med sperringer- jeg så også Silja. I tillegg møtte jeg Hanne og Bjørnar på NIH banen, og fikk kinotape på låret mitt og lykkeønskninger for lørdag. Jeg fikk gode råd og ikke minst en dom over skoene; jeg har satset på feil hest. De mente begge at jeg har overpronert ihjel skoene, men det er altfor sent å gjøre tiltak mot det nå. "Dette går bra? Aldri i verda!!!"

Etterhvert ble den grønne horden sluppet løs rundt Sognsvann, i små startpuljer. Jeg manøvrerte meg inn med joggevogna og kom meg avgårde i femte startpulje eller noe slikt. Det var altfor sent skulle jeg oppdage. Det gikk unna i lusefart, og med vogn er man ikke akkurat skodd for forbiløping. Så, det ble litt rykk og napp, og poden syns det var kjedelig tror jeg - han bruker jo å ha langt bedre utsikt enn hundre og fjorten rygger! Så, vi forhandlet om hvor langt jeg skulle løpe, og han sa "ferdig" allerede kvartveis i den første runden. Det ble altså kun en runde på oss:-)  På den runden løp jeg på Arnold fra min gamle jobb og jeg hilste på Camilla med snasent løpeskjørt. Jeg ble heiet fram med vogna, en mann mente jeg bare burde rope "løype". Jeg tror det hadde vært litt upopulært!

Etter løpet leverte vi inn podens brikke, mot protester selvsagt - han måtte kjøpes ved å få låne mammas. Så var vi heiagjeng. Pappa passerte andre runden og etter det kom de på løpende bånd: Silja, Astrid, Anne Stine, Vibeke, Morten, Rune og pappan inn til tredjerunden - det var flere, men nå husker jeg jammen ikke flere!! Heiet jeg på deg?

Silja, Morten, Vibeke, Kjetil, Randi Helen og Amy hilste jeg på etter løpet også forresten - mange campere i aksjon!

Kommentarer

 1. Jepp, du heiet på meg :-) Og det trengte jeg hihi. Takker og bukker for støtten du gav meg i "spurten"!! I går jobbet kroppen (og psyken!) min virkelig mot meg MEN, sånn er det noen ganger og det nytter ikke å gråte over spilt melk. Jeg raste ned i tempo fra 4:35 på 1km til (FAKTISK!) over 5:00min/km underveis!! SLÅ DEN OM DU KAN!! Jeg har aldri, aldri, aldri løpe SRM med kilometertid OVER 5min!! HURRA for mor:-D Jeg måtte rett og slett bare innstille meg på hva kroppen min ville i går; eller rettere sagt IKKE ville! Så, da ble det en fin treningsøkt og det var gøy å være på Sognsvann i går sammen med alle de grønnkledde!! jeg ble faktisk ganske så "høy" på endorfiner etterpå også så jeg hoja og skreik og showa litt og det forelenger jo livet :-) Summsumamrum: FIN kveld!! Silja

  SvarSlett
 2. Summsumamrum=summa sumarum :-) Og han pjokken din er jeg imponert over; han så da ut til å henge fint med i svingene ;-)))

  SvarSlett
 3. Hei,

  Hva mente Hanne med at du hadde overpronert skoa?
  Og hva mener du med at du har satset på feil hest?

  Er jo bare å bytte sko.

  SvarSlett
 4. Pjokken er fornøydnår han får en pølse med ketchup han:-)

  De mente at jeg nok har løpt ned innsiden ganske mye allerede... Og, jeg kjøpte Tempo & Aegis samtidig, men har prioritert å løpe inn kun førstnevnte. De mente jeg burde satsa på det andre paret... Det er altforsent å gjøre noe med nå!

  Summsumarum i god siljastil: Briste eller Bære

  SvarSlett
 5. Men det er jo ikke lenge siden du fikk disse skoene, da slites de jammen fort?

  Fordelen med 4 par Fastswitch (eller er det 5 jeg har) er at det er lett å velge sko. Alle er like, bare å velge den som har gått minst kilometer så jeg har mest demping på lørdag.

  Paret jeg har valgt ut har bare gått 3mil.

  Håper alt går bra på lørdag alikvel Siri. Tror de norske greiene i håret du planlegger vil avlaste for litt eventuelle vondter :)

  SvarSlett
 6. Aegis er best, jeg visste det! :P

  Ja, både du og Silja heiet, og det hjalp masse! Takk :)

  Igjen lykke til på lørdag, og krysser fingrene for at det ordner seg med ben og sko...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar