Mageøvelsen som garantert virker

Nytt iform i posten i dag, og her var det mye bra å blogge om:-) 


Det viktigste først, om det blir ok vær - slik det er meldt, blir det styrketrening i morgen kveld etter intervallene. Ta med en ekstra jakke eller noe til å ligge på. Det blir selvsagt fokus på kjernen, og det blir like selvsagt helt utrolig gøy!!!


Back to topic. I form har en TREN SMART+ seksjon, og der har de altså bolken "Mageøvelsen som garantert virker". Hvilken tror du det er?

Planken med opptrekk av beina!
Jeg greier selvsagt ikke finne et godt bilde av akkurat denne varianten av planken nå, men jeg fant et helt sett med ulike alternative måter å ta planken på fra treningsmagasinet. Der er det også skrevet ganske mye om hvorfor disse øvelsene fungerer så godt, les det gjerne og bli inspirert! Dette er kortversjonen: "Hvorfor planken er så god, er fordi magen jobber som en stabilisator under øvelsen."

I parken gjør vi vanlig planke, sideplanker og spidermanplanker. Det blir muligens også en komboplanke i morgen, hvis dere er riktig heldige:-) Gled dere!

Kommentarer

 1. He he - jeg fikk også iForm i dag, og så nettopp bildet av denne øvelsen, og tenkte "åååneeeeiiiii"... Vonde - men morsomme - minner dukket opp ;)

  SvarSlett
 2. Så fint at dere kombinerer dette med løpingen deres!

  SvarSlett
 3. Er det sånn at du skal "trippe" med beina? Altså stusse de opp og ned mot gulvet?

  Vi har gjort den MYE i vinter. Tror den hjelper:)

  SvarSlett
 4. Det fins utallige varianter av planken, og jeg har tro på å variere - fordi det er morsommere og mer allsidig.

  Den iform trakk fram var en der du drar beina oppover mot brystet, slik at du må helst stå på en håndduk e.l. som skir godt evt i sokkene.

  Siren Sundby hadde en utrolig imponerende bildeserie på klikk.no og catslides.no eller noe i den duren har veldig god video demo... Selv liker jeg godt gående planke utendørs, og glidende innendørs. Altså, at man beveger seg mens man "står" planke. Morsommere og nye magemuskler å bli kjent med!
  Men, syns også spiderman er knalleffektiv og sideplanken da - den må man ikke glemme:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar