Lyst til å starte ny Treningscamp?

Treningscampen har levd siden mai 09, og nå kan jeg med hjertet på hånda (eller hvordan var det igjen?) si at å starte med et slikt gratis treningstilbud er noe av det smarteste jeg har gjort. Og, jeg har gjort mye smart altså, så konkurransen er knallhard!! 

Hvorfor er det så smart sier du; du låser deg jo til å være i parken kl åtte hver bidige onsdag, uansett regn, sludd, kuldegrader og gud veit hva. Joa, det er sant det. Men, jeg får jo masse tilbake

 • For det første får jeg alltid trent intervaller på onsdagene. Det er et stort pluss. Intervaller er det hardeste å gjøre alene, men også det viktigste for at formen skal komme. 
 • For det andre får jeg ta del i andres treningsglede og fremgang - det er supermoro!! Så mange av dere som er nye løpere, med masse spørsmål og nysgjerrighet - og som har hatt en helt utrolig stor forvandling etter å ha blitt med på treningene.
 • For det tredje blir jeg kjent med så mange hyggelige og sporty mennesker, som jeg aldri verden hadde blitt kjent med ellers!
 • For det fjerde får jeg selv drahjelp på min egen trening. Ikke bare kommer jeg meg ut og i gang med treningen, men jeg har også rygger å holde eller løpe forbi - som gjør det enklere å fullføre treningen. Det er gull verdt på harde intervaller!
 • For det femte gir dere meg mindre fokus på meg selv, som stort sett er bra. Jeg kan glede meg over andres prestasjoner om mine er litt dårlige, og jeg må fokusere på andre ting enn at jeg har litt vondt her og litt vondt der - spesielt i viljen.
 • Som om ikke dette var nok får jeg også styrketrening selv samtidig med at jeg får lov til å piske dere!!
Nå har jeg ikke engang tatt med gleden over å glede andre!! Det er jo som kjent den største gleden:-)  Tusen takk for at dere kommer og gjør treningslivet mitt verdt å leve.
Ikke skjønner jeg hvorfor ikke det popper opp flere Treningscamper!! Hva venter dere på?
Jeg hadde en poll for en tid tilbake på hvor mange som ønsker noen å løpe med og hvor i landet de ønsket seg en ny Camp. Det er behov, ta initiativ - jeg kan hjelpe deg i gang:-)

Kommentarer

 1. Som spinninginstruktør og styrkeromsveileder på Friskis&Svettis kan jeg bare skrive under på alt som Siri sier. Det er veldig givende å hjelpe andre å trene!

  Nå er det jo ikke alle som har samme falige nivå som deg, Siri, så det er ikke sikkert at de føler seg kvalifisert til å starte en lokal camp sånn rett uten videre.

  Derfor vil jeg benytte anledningen til å snikreklamere for det å være instrukør hos Friskis&Svettis. Det er nemlig et frivillig verv. Ingen av instruktørene får betalt, men utdanningen er gratis, og den holder høy kvalitet. F&S har også joggegrupper, og de lokale foreningene som ikke har joggegrupper er muligens interesserte i å starte dem opp.

  For ordens skyld: F&S tar betalt for treningen, men for joggegruppene er oftest prisen nokså beskjeden.

  SvarSlett
 2. Snikreklame Morten!! FY!!!

  Jada jada, F&S er billige de, og ikke så profittjagende som SATS og Elixia.

  SvarSlett
 3. Den viktigste konkurrenten er sofaen, ikke de andre som også leverer trening! :-)

  SvarSlett
 4. Det er helt sant det Morten:-)

  Jeg har ikke egenltig noe i mot treningssentre altså, men syns det er synd det er så få non-profit tilbud. 600 kr/mnd er mye for tilgang på mølle!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar