Løp i juni

Jeg ligger stadig litt på etterskudd, jeg vet at det er 10. juni idag  og at vi dermed er en tredjedel inn i måneden allerede. Men, hva så?!  Det her jo bedre sent enn aldri, ikke sant?


2. juni: Nike Race / SRM (Sognsvann)
9. juni: SRM (Sognsvann)
10. juni: Ulsrudvannet rundt 3. løp (Østmarka)
12. juni: Nordmarka Skogsmaraton
13. juni: Tunnelløpet (Oslo sentrum)
15. juni: Borredalsløpet (Fredrikstad)
16. juni: SRM (Sognsvann)
18. juni: St Hansgaloppen (Maridalen)
19. juni: Blomstermila (Drøbak)
23. juni: SRM (Sognsvann)
24. juni: Ulsrudvannet rundt 4. løp (Østmarka)
26. juni: Camilla Collettløpet (Eidsvoll)
26. juni: Kristinaløpet  (Tønsberg)
26. juni: Nordmarka Halvmaraton
30. juni: SRM (Sognsvann)


Blant camperne som deltar på ett av disse løpene trekkes det ut en premie fra den berømte premiehaugen... Et lodd per løp, to lodd per løp med Treningscamp som klubb. Du må selv si fra hva du har vært med på, helst via kommentarfeltet evt med mail. Jeg tar i mot forslag på andre løp som burde stå på lista også:-) Bruk terminlista til kondis for å finne mer info om hver enkelt løp. Om du ennå ikke er medlem i kondis kan det enkelt la seg løse ved en verving, det gjør jeg GJERNE!

- bli med på juni måneds andre utfordring!

Kommentarer

 1. Et løp jeg gjerne skulle vært med på 15 Juni men som jeg ikke kan delte på:

  http://www.borredalen.com/

  Startkontingenten den 15 Juni er starter på 50kr og går til SOS barnebyer; en organisasjon som jeg selv stadig gir min "dårlige"samvittighet til :-) Silja

  SvarSlett
 2. He he, Borredalen rundt, det løp jeg noen ganger da jeg gikk på barneskolen og hadde bestemt meg for å bli OL-mester i langrenn :-)

  Fin liste, Siri - jeg tror bare jeg får presset inn Blomstermila denne måneden, dessverre. Får heller ta det litt som det kommer.

  SvarSlett
 3. Jeg skal legge inne Borregreia Silja:-)

  Og Astrid, du har jo Nike Race allerede;-)

  SvarSlett
 4. Flott liste! Har lurt på om jeg skal finne meg et løp til denne måneden, nå sjekker jeg hva jeg kan få til mot denne listen. (c:

  SvarSlett
 5. For de som vil reise langt for å løpe eller tilfeldigvis er i Nord Norge så kan jeg anbefale midnight sun marathon 19 Juni; her kan man velge 42, 21, 10 eller rollerblades.....trolig er ikke dette er så aktuelt for majoriteten av camper'ne, så det er neppe noen vits i å legge det til listen din Siri; men jeg må jo bare nevne det.... :-)

  http://www.msm.no/midnight-sun-marathon.9866.en.html

  SvarSlett

Legg inn en kommentar