Løp for en sunnere Grandiosa!

Dere har kanskje allerede hørt om eller sett Nøkkelhullet som finnes på emballasjen av enkelte matvarer? (http://www.nokkelhullsmerket.no/) Nøkkelhullet skal gjøre det enklere å velge sunne matvarer - dvs at mat med Nøkkelhullet inneholder mindre fett, mettet fett, salt og sukker og mer fiber.


Nå har det kommet en sunnere pizza som tilfredsstiller de kravene i Nøkkelhullsordningen (dvs at den inneholder mindre fett, salt og mer grønnsaker og fullkorn). Skal man tro forbrukerundersøkelser så spises det en pizza i sekundet i Norge - og da synes jeg jo at det er bra at folk har muligheten til å velge en litt sunnere variant. Personlig anbefaler jeg å spise en salat ved siden av.


Akkurat nå så foregår det et løp for denne nye pizzaen: Bjørn Ivar Fjeld løper gjennom Norge. Han vil ha selskap og oppfordrer løper å møte opp der han løper. Dere kan følge med på turen på facebook: www.facebook.com/grandiosa. Det nærmere seg 3000 medlemmer og da deles det ut noen premier.

Kommentarer

 1. Jeg er ganske fornøyd med at Tim ikke fikk denne "jobben"... :-) Og det morsomste er jo at han ALDRI spiser grandis, men løpe til Trondhiem, ja det ville han!! Tulling sier jeg bare hehe. Silja :-)

  SvarSlett
 2. Morsomt!

  Men hvorfor ikke bare spise ordentlig sunn man? Grandiosa er jo ikke godt i utgangspunktet.

  SvarSlett
 3. haha Åshild det var en fin betraktning; den likte jeg :-D Silja

  SvarSlett
 4. Jeg er enig Åshild, og jeg spiser ikke Grandis selv - smaker jo papp!

  Men, jeg syns innlegget til Lisa er bra likevel, det selges tross alt utrolig mye frossen pizza i dette landet, og da er det bra at den kan bli litt sunnere. Trenden nå er at en liten gruppe lever veldig sunt, nærmest asketisk - mens majoriten spiser mer usunt enn før og er mindre aktive. Jeg tror ikke grandis kan snu på det faktum, men det er i det minste et bidrag i riktig retning!

  Takk Lisa:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar