Kristinaløpet

Bli med til Tønsberg 26. juni og løp det flotte Kristinaløpet i sentrum av denne gamle, koselige sommerbyen. Du kan velge mellom 5 og 10 km, og løypa (som jeg husker den) er variert og fin, litt kupert mener jeg å huske - men ikke så galt som f.eks Blomstermila i Drøbak. Man løper blant annet rundt Slottsfjellet og innspurten går langs kaien:-)   Dette skriver de på sin egen nettside: "Kristinaløpet er et rent mosjonsløp hvor målsettingen er å få folk i alle aldre opp av sofakroken og ut for å trimme kropp og sjel. Det er helse i hvert skritt og den største konkurrenten er deg selv - eller kanskje du vil utfordre en venn eller bekjent i år?! Start og innkomst er nederst i Storgaten ved Gunnarsbøparken."


Det er litt over en times kjøring med bil, buss eller tog - og det kan bli en hyggelig tur sammen om vi organiserer oss litt nå på forhånd!

For de som tar denne utfordringen kan jeg lokke med ekstra treningscamppremiering også! Arrangøren har noen utttrekkspremier i tillegg til premierignen av de beste, i fjor vant jeg herredusjsåpe - og var over meg av lykke siden jeg brukte opp min vinnerkvote på en så kjiiip premie.

Kommentarer

 1. I høyeste grad interressant! Nordmarka Halvmaraton går samme dagen men for de som ikke løper så langt så er jo Kristinaløpet et godt alternativ :-) Silja

  SvarSlett
 2. Jeg har planlagt å løpe Kristinaløpet. Jeg ser nå at kona har jobb den helgen og da blir det litt mer styr for å få det til, siden ungene ikke kan passe seg selv. Men jeg satser på at det ordner seg med barnevakt slik at jeg kan få løpt. Har ikke løpt der før, men det høres ut som et fint løp.

  SvarSlett
 3. Høres bra ut, bare synd at vi skal flytte den helga. Tviler på at jeg får lov av mannen til å stikke av på løp.

  Hadde veldig trengt noen flere løp før halvmarathon i september.

  SvarSlett
 4. ...og jeg er i Barcelona;-D Så det blir dessverre ikke noe løp på meg. Eller kanskje jeg skal si heldigvis, Barcelona er jo ingen dårlig erstatning for løp.

  SvarSlett
 5. Mange gode unnskyldninger her! Håper å få med noen da, ellers er jo Nordmaraka halvmaraton selvsagt også fristende Silja... men jeg tror Kristinaløpet med sine 5 og 10 km er mer passende for de fleste camperne. Halvmaraton i skogen kan ta sin tid!

  SvarSlett
 6. Haha hva er det du sier Siri: at vi kommer til å bruke uforholdsmessig lang tid på halvmaraton i skogen??? Næææhhhh, hvordan kan du tro noe slikt?? ;-)

  Jeg skal se ann hvordan det går fremover med trening og så blir det helt sikkert 5km, 10km eller 21km på meg den 26 Juni..... Jeg har jo enda ikke kommet inn i noen fast rytme hva langturer angår (ryggen har jo kollapset begge gangene jeg har løpt 13km....) Regner med at StHansgaloppen blir generalprøven men at det mest sannsynlig ligger an til 5 eller 10km :-) Silja

  SvarSlett
 7. Haha, det var ikke gentlig det jeg mente å si! Men, at for de fleste camperne er 21 km for langt ennå, og i skogen blir det ennå lengre;-)

  Torfinn er vel den eneste som hadde sust gjennom her!

  SvarSlett
 8. Av beskrivelsen så går hele løpet på grusveier, så noe skogs-halvmaraton vil ikke jeg kalle det (skog er skog, grus er grus!). Likevel, løypa er i høyeste grad krevende og det blir ingen enkel 21km. Usj, akkurat nå har jeg lyst til begge deler men skal bestemme meg når det nærmer seg;-) Silja

  SvarSlett
 9. Da er påmeldingen sendt avgårde og startkontigenten betalt, så da må en vel bare innfinne seg ved start på lørdagen. Har ikke løpet Kristinaløpet, men satser på at det er et fint løp.

  SvarSlett
 10. Bra Peer!

  Jeg har ennå ikke meldt meg på, må bestemme meg snart:-) Tønsberg eller Nordmarka... hm!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar