Kristinaløpet i Tønsberg

Jeg gleder meg til å løpe 5 km i Tønsberg på lørdag! Det er ett år siden sist jeg konkurrerte på denne distansen, hvis jeg ikke husker feil. Da løp jeg først Blomstermila i Drøbak og Kristinaløpet i Tønsberg, med 1 el 2 uker mellom. Jeg husker ikke tidene nå, men de var vel rundt 23 min. Jeg har ikke et helt klart definert mål egentlig, det er litt avhengig av hvor varmt det blir.  Jeg skulle gjerne løpt ned på 22 et sted - men vi får se hva beina vil! Tror maratonløpet er helt ute av kroppen, men jeg har ikke trent spesielt mye fart, og kan dermed ikke forvente stort på den fronten heller;-) Man blir som kjent god på det man øver på. Punktum.


Det er ventet ca 1.000 startende på lørdag på de to distansene 5 og 10 km. Det starter kl 16, og det foregår altså i Tønsberg sentrum. Det er også eget barneløp litt tidligere på dagen, på 500 m tror jeg. Jeg vet ikke om jeg skal ta tog eller hvordan jeg skal reise, men slår gjerne følge med andre som skal nedover! 

Bli med du også:-) Sosialt og hyggelig! Værvarselet er vel rimelig bra også, håper ikke det blir like varmt som i fjor...det er i så fall bare fint for støtteapparatet!

Kommentarer

 1. Yo! Vi får holde kontakten ang løpet; vi vet enda ikke hvordan lørdagen blir for vår del;-) MEN, tiden din fra i fjor var 23:35 og jeg kan ikke skjønne annet enn at du skulle gruse den tiden i år!!! Silja :-)

  SvarSlett
 2. Jepp Silja, jeg håper det blir Tønsberg på dere også:-)

  Jeg håper å løpe litt fortere i år ja, men det er litt avh av temperaturen, dessverre. Jeg mener jeg har løpt på 22 ett eller annet en gang, tror i alle fall at persen er bedre enn 23:35.

  Null kontroll.

  SvarSlett
 3. jeg foreslår at du går for å ta persen til Kirsten og meg; jeg tror vi begge har 22:44. Det grusomme er at den persen ble satt på et tidspunkt hvor jeg trente minimalt! I ettertid, etter sist kneoperasjon og mer trening har jeg ikke vært i nærheten hehe. Bittert :-) MEN; alt kan forklares....! Silja

  SvarSlett
 4. Haha, nå har jeg sjekket opp persen min på 5 km:22:52 Den ble satt i blomstermila i fjor, og det er med DEN tunge og lange bakken!! Jeg må kunne gå under den tida med litt normale løpsforhold på lørdag. Det er mye lettere trase i Tønsberg og jeg tror jeg er i bedre form i år enn i fjor, men vi får se:-)
  Legger meg gjerne inn på 22:44 og deler pers med dere to da!

  SvarSlett
 5. Bare 10 timer igjen til start nå. Etter å ha havnet helt sist i forrige tippekonkurranse burde jeg avstå fra å tippe tiden i dag. En kan imidlertid ikke gi opp av den grunn og jeg tipper Siri kommer i mål på 22:41. Jeg har meldt meg på 10 km'en. Må jo få mest mulig ut av startkontigenten. Hadde vært morro å løpt 5 km, men det får bli en annen gang.

  SvarSlett
 6. Det minner meg på at jeg kan forsøke å få med meg trøstepremien din!!

  Det er nok litt lettere å tippe 5 km tid enn maratontid, det er tross alt ikke så mye galt som kan skje på tjue minutter;-)

  Her er tipperne sålangt (ingen premie er utlovd!)
  Espen: 22:29
  Morten: 22:01
  Silja: 22:44
  Peer: 22:41
  Siri: eh, 22:22 kanskje? Fine tall!

  SvarSlett
 7. Sorry Astrid, jeg greier visst ikke få med meg alt! (overraskende nok)@  Det ble Morten nok en gang da tror jeg, som stakk av med tippeseieren!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar