I feel fine!

Jeg smatter fortsatt på karamellen og har stjerner i øynene når jeg tenker tilbake på slitet i Stockholm. Det er så verdt det! Å greie det man jobber mot, å løpe med så mange andre og så mange entusiastiske publikumere, å kjempe når man bare vil legge seg ned - løpe 200 meter inne på stadion og krysse mållinja med hendene i været. Helt ubeskrivelig og så verdt alt jeg har lagt ned på ferden mot Stockholm Marathon! Du må bare prøve dette en gang:-) Som dere har sett er det mulig å fullføre maraton på en hederlig tid, selv om man kun trener ca 3 ukentlige økter.

I dag har jeg løpt en kort løpetur med mann og barn i sola gjennom Frognerparken, beina er støle, men de fungerer. Tok det veldig pent, og håper det gjorde godt med litt bevegelse! Tanken var i alle fall å gi bena litt "aktiv hvile", løse opp litt i lår- og leggmuskler. Men, nå blir det endelig over til tippekonkurransen:-)


Sluttiden ble altså 3:44:10 - og med tippingen nedenfor er det Morten (3:45:02) som drar avgårde med en hvit Adidas trøye jeg kjøpte på messen. Jeg tror det var meant to be, Silja (3:42:29) som var nest nærmest ville druknet i denne herreskjorten! Jeg hadde ikke pugget tippetidene, så jeg tenkte ikke på hvem av dere som kom til å vinne underveis i løpet. Kanskje hadde jeg gitt på litt ekstra etter 35 km for Silja, om jeg visste hun var nærmest på den andre siden? Kanskje - Kanskje ikke ;-) Silja har allerede vunnet toppremien i en tidligere utfordring, nemlig påskeutfordringen! Det var Mortens tur denne gangen!  Gratulerer Morten! Morten har forøvrig utmerket seg som en god tipper før, på Sentrumsløpet. Da stilte han utenfor konkurransen, siden han ikke selv deltok i løpet. Det ble et litt hardt krav denne gangen!


Tippere i tippekonkurransen var som følger:
Peer: 3:36:42
Espen: 3:37:37
Silja: 3:42:29
Astrid: 3:41:41
Ingebjørg: 3:37:35
Gøril: 3:38:48
Morten: 3:45:01
Tonje: 3:47:03

Alle dere andre som deltok i tippekonkurransen og som kommer på camp på onsdag. Her er goodiebagen dere skal fordele dere i mellom mens dere altså sikrer dere 10 poeng i juniutfordringen!!
 
Denne gang ble Peer den dårligste tipperen, men du var langt unna Ingunns nivå fra Sentrumsløpet altså! Det blir Nike bånd på deg også - bare gi beskjed når du kommer på camp så skal jeg ta det med det til deg. Peer har lovd han skal komme inn til Oslo en onsdag og løpe med oss!


Jeg har også en fin hvit caps med Stockholm Marathon 2010 trykk på. Hvem fortjener denne? Jo, den som skriker ut først i kommentarfeltet nedenfor at de vil ha den - uavhengig om de har deltatt i tippekonkurransen eller ei! (Man må møte på camp for å få premien sin da)


Bra premier? Bra konkurranse? Gi meg gjerne innspill, jeg tar det med som innspill til neste utfordring som nok blir i juli...siden juniutfordringen allerede er i gang.

Kommentarer

 1. Det gir uttelling å henge på treningscamp.blogspot.com konstant! Hvis jeg rekker å bli førstemann nå vil jeg gjerne ha caps'en - så får jeg skygge for den forhatte solen! :P

  SvarSlett
 2. Den er din, så sant du er i parken kl tjue sharp på onsdag;-)

  Du har mulighet for å grabbe til deg godis også du!

  Grattis Astrid!!

  SvarSlett
 3. Wow, heder og ære uten å ha løpt selv! Litt opptatt med bryllupsdag og 80årsdag de kommende onsdagene, men jeg skal etterhvert dukke opp i løpet av juni!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med flott løp Siri! Jeg er imponert:)
  Noen ekstra premier til sommerutforingen er bragt med til jobb. Vi må avtale overlevering:)

  SvarSlett
 5. En kollega av meg, Roberto (han var med meg på TC i vinter den onsdagen da du var på ferie Siri) ville forsøke å henge på 4:45 ballong-mannen i Stockholm. Han var meget usikker på hvorvidt han kunne klare det (han var litt lite forberedt og det var hans 2 maraton). Jeg oppmuntret han veldig til å forsøke å henge på og jeg tenkte å introdusere dere for hverandre i forkant i tilfelle dere kunne dra nytte av hverandre, men, det fikk jeg altså ikke gjort.....Jeg tippet han ville klare like under 3:45:00 og deg tippet jeg altså inn på 4:42:29. Roberto døde fullstendig da det gjensto 2km, likevel kom han i mål på imponerende 3:42:09. Merk deg tidene Siri; jeg tippet ganske bra på dere to, jeg tippet bare feil tid på feil person :-) Silja –som forsøker å smisk til seg litt fra godteposen hahaha

  SvarSlett
 6. Haha Silja, det der hjelper ikke!! :-)
  Det er faktisk mye lettere å få kloa i godteposinnholdet. Det er gribbemetoden kl 20:00 som gjelder!

  Hanne: Tusen takk, både for hjelp og premier. Jeg skal sende deg en mail, så finner vi et egnet tidspunkt.

  SvarSlett
 7. haha Siri det er lov å prøve seg er det ikke ;-) ??? Lol! Nei jeg sytes bare det var en vittig historie! Grabbing er ikke helt min greie og dessuten får jeg i meg nok godis ellers.....så jeg overlater posen til de som stiller på onsdag; de har fortjent det!!! Silja :-)

  SvarSlett
 8. Det er lov å prøve seg:-)

  Men, er det få av tipperne som kommer i morgen kan jeg utsette godteposen en uke. Rop ut tippere!

  SvarSlett
 9. Det var morsomt at den dårligste tipperen også får premie. Jeg har som Siri sier lovet å delta på en treningscamp en gang. Jeg bor i Kongsberg så jeg må prøve å kombinere det hvis jeg likevel skal til Oslo en gang. Det blir iallefall ikke i morgen. Streik i barnehagen samt mye å gjøre på jobb gjør at det ikke er aktuelt i morgen. Men vi får se om vi kan få det til en annen onsdag før sommmeren engang.

  SvarSlett
 10. Planen var SRM i morgen men har (som vanlig....!) ikke trent siden løpet på lørdag. I tillegg gikk jeg hjem tidlig i dag for jeg føler meg ikke helt frisk...trodde jeg sleit fordi jeg slurver med allergipillene men nå tror jeg jaggu at det faktisk er forkjølelse....ugg ugg :-/ SÅ: vi får se om det blir SRM, TC eller atter en dag på sofaen i morgen :-) Og snop har jeg mer enn nok av... Silja

  SvarSlett
 11. Jeg kommer åtte "sharp", lover! Caps, juhuu, den kommer til å matche den fine nye kort-shortsen min :P Men jeg akter ikke å græbbe til meg hele den godtehaugen der, så det bør helst komme fler...

  SvarSlett
 12. Jeg kommer også:) Tror vi må dele godteriet med alle!!

  SvarSlett
 13. Blir nok ikke noe godis på meg i kveld. Må nok ofre litt for masteroppgava som leveres i neste uke. Tror kroppen tåler et par uker med forfall. Men jeg kommer sterkere tilbake. Spiser allerede nok sjokolade på lesesalen som det er :)

  SvarSlett
 14. Jeg må også melde avbud i kveld:-( Det er ikke den overhengende faren for regn som holder meg hjemme, derimot må jeg prioritere skoleavslutning med min eldste sønn.

  SvarSlett
 15. Det blir selvsagt ikke regn da! :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar