Onsdag i parken

I dag kom jeg syklende inn i parken litt i siste liten, måtte bytte ut løpebeina som transportmiddel da jeg var litt for tung i baken til å komme meg over dørstokken her hjemme:-) I parken ventet en stor og glad gjeng:
Andreas, Anne Line (NY!), Astrid, Cristopher, Duyen, Elin, Gøril, Hanne, Hege, Ingunn, Janis, Kristine, Lise Marit, Maria, Pål, Tone, Torfinn 
-og jammen ble de fleste med på styrketreningen etterpå også:-)


Tusen takk for en super økt folkens, det er en fryd å trene med dere! Beina mine var dessverre helt uten kraft i frasparket etter SRM (og to mil på sykkelen), men dere ga ALT og mere til. Kjempebra jobbet:-) Vi løp små pyramider også i dag, jeg lot demokratiet slippe til. 

Forholdene var fine i dag, med regn tidligere på dagen var grilleimen fraværende og det samme var de store hordene av øldrikkende folk. Luften var frisk og fin, temperaturen litt lavere enn de siste ukene.


Nå er det på tide med en velfortjent pause, men vi ses på søndag!

Kommentarer

 1. ...og jeg var med! Og veldig fornøyd!!!

  SvarSlett
 2. Jepp, du var med! Jeg kom faktisk på det av meg selv nå i dusjen - "Maria var jo der også!!"

  SvarSlett
 3. Dette er så bra, Siri! Hadde aldri klart en slik intervalløkt alene (ler litt av meg selv som ikke klarer å holde igjen i første runde..:=)....).

  Er mektig imponert over aktiviteten din både på løpefronten og på denne hjemmesiden - artig å lese!

  Ser du er rask og håper ikke jeg har tatt hodet over vann angående løpeturen på søndag. Jeg kommer uansett til krysset ved Vestre Gravlund søndag senest kl.925 og i verste fall får du/dere løpe fra meg for å rekke opp til Sognsvann kl.10.

  Tusen takk for et fantastisk tilbud!!

  SvarSlett
 4. Tatt meg vann over hodet heter det vel :=)

  SvarSlett
 5. Det er herlig å ha deg med Kristine:-) Jeg tror ikke du har tatt deg vann over hodet - det blir en hyggelig tur! Ser ut som vi blir en håndfull ogå, det gir mer rom for nivåspredning opp til Ullevålseter

  SvarSlett
 6. Gleder meg! Sees på søndag.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar