Hva er det kuleste/nødvendigste/hotteste/beste

løpestæsjet som du bare må ha? Det du slett ikke kan klare deg uten, det du pusher på enhver idiot som er dum nok til å nevne ordet løping mindre enn 5 meter unna deg? Det stæsjet som gjorde at løpeverden med ett ble en annen og mye bedre verden? 

Stæsj begrepet kan dras i alle retninger! Fortell meg om ditt favoritt stæsj:-)
 • Den tettsittende skjorta som minimerer luftmotstanden? 
 • Det nye og hotte løpeskjørtet? 
 • Den luftige og uunnværlige capsen? 
 • Drikkebeltet eller løpesekken? 
 • De überkule skoene du kjøpte på siste utenlandstur?
 • GPS klokka fra Garmin/Polar/suunto?
 • Musikkspilleren din?
 • Et bestemt kles-/skomerke?
 • Din nye løpepartner eller bikkja di?
 • Hodetelefonene som sitter som støpt mens du løper og stenger all omverden ute?
 • Den rosa buksa som flagrer i vinden og gjør deg til den rosa panteren?
 • CEP sokkene?
 • Hold-in strømpebuksa som gjør at du kan løpe med korte topper uten at magen faller ut?
 • Solbrillene med musikk?
 • Ultralette løpesko?
Kom igjen, tipsene er mange - hva er ditt ultimate stæsj?
Jeg er ikke helt sikker på hva som er mitt, jeg må tenke meg GODT om - da jeg har mange gode kandidater. Kanskje jeg skal åpne for en topp 3 eller topp 5, jeg er muligens ikke den eneste som har vanskelig for å velge?

Kommentarer

 1. Det punktet som skiller seg kraftigs ut er å anbefale lettere sko! Jeg er veldig glad jeg fikk den anbefalingen selv. Kanskje ikke bare pga vekta - men mest pga profilen i skoen. Ofte gir de lettere skoa bedre løpsfølelse og teknikk OG de koster mye mindre! :)

  Finnes lettere sko med god demping også! Det er ikke bare mengdetreningssko som har dette som mange tror.

  SvarSlett
 2. Wow, du greier å skille ut en ting!
  Jeg er imponert:-)

  Jeg vakler stadig. Digger det nye røde puma løpeskjørtet, Adizero Tempo skoene som ikke er bra for høyrefoten min, Polar RS400 tiltross for sine feil og mangler, polar/adidas topp med knapper for pulsmåleren, vaselin(!), den orange nikeskjorta jeg kjøpte på messa før CPH maraton med ordene "Run like hell", emit tagen til SRMløpa, treningscamperne - de er gull å trene med! osv osv...

  må tenke mer!

  SvarSlett
 3. Det må være klokken (Garmin FR305) og løpeskjørt. Mest løpeskjørt, de fleste har jo pulsklokke nå nesten.

  SvarSlett
 4. Vaselin er jeg egentlig litt skuffa over. Trodde det skulle gjøre susen på brystvorter, men etter 20km hadde det jo forsvunnet i tøyet - så holder meg til tape fremover igjen..

  SvarSlett
 5. Det er vel bare mengden det kommer an på Espen? ;-)

  Neida, jeg har ikke peiling på hvordan den fungerer til det. Men, under armene og mellom låra er det gull - og nok for 42 km.

  Ingen som syns musikk er et must?

  SvarSlett
 6. Camilla: godt å se du har to favoritter:-) Gode valg også!

  SvarSlett
 7. haha skulle nesten tro du hadde lest blogen min i går Siri;-)

  Å velge en stæsj-dings man ikke kan klare seg uten ..... det fortoner seg vanskelig, spørs jo litt HVA man definerer som stæsj....men hvis man definerer alt som stæsj så sliter jeg nok med å velge bare en ting; skal jaggu sove litt på den der jeg!!! :-)

  SvarSlett
 8. Favorittdingsen min må nok bli Garmin klokken min. Kjøpte meg en 305 for et år siden og det er noe av det lureste jeg har gjort. Ellers er jo drikkebelte uunværlig på lengre turer når det er varmt.

  Musikk derimot klarer jeg meg fint uten. Hører aldri på musikk når jeg løper (og ikke ellers heller for den saks skyld), så ipod og andre musikkmaskiner klarer jeg meg godt uten.

  SvarSlett
 9. Hvis jeg må velge én ting - musikk. Å løpe uten musikk er helt uutholdelig for min del. Kjedelig, og blir gal av å høre pusten min.

  En god toer - Garminklokken. Et fantastisk motiverende verktøy!

  SvarSlett
 10. Silja: Jeg lot meg inspirere av ditt blogginnlegg ja, og ikke minst diskusjonen med Espen i et par poster nedenfor her:-)

  Syns dere er veldig flinke folkens, som klarer komme opp med en-to favoritter. Listen min ser ca sånn ut nå:
  1.Polar RS 400 med fotsensor og pulsmåler
  2. Babyjogger
  3. Polar/Adidas topp
  4. Nike+ sportsband med sensor og kul nettside
  5. Lettvektere (enig med Espen her, men jeg får den ikke lenger opp på lista...)
  6. Puma løpeskjørt
  7. Drikkebelte er et must selvsagt...
  8. Stopper her tror jeg:-)

  SvarSlett
 11. Er bare en ting jeg er helt trofast mot - som en kvinne utstyrt med to klart synlige fordeler, er kun det beste godt nok: og jeg løper aldri uten Shock absorber, http://www.shockabsorber.co.uk/home/index.htm
  Ingen over, ingen ved siden - anbefales! Det er verdt pengene.

  Ellers er jeg lite trofast mot merker og dingser og stæsj, selv om de rosa Marathon 10-skoa var en høydare, så klart! :)

  SvarSlett
 12. 1. Gode løpesokker (Nike dryfit)
  2. Min Garmin pulsklokke
  3. ShockAbsorber sportsbh Jeg har både den som heter Run og den som heter D+ Max Sports Bra Top(jeg har str 80B, så de har den ikke bare for D+pupper)..

  SvarSlett
 13. Gode løpesokker er en god og rimelig investering!
  Jeg like godt Nike Dryfit også - men må innrømme at jeg ikke har testet særlig bredt på området!! :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar