Hør, hør! Dronning Ingrid vet best:-)

Dette står jeg inne for! Ingrid forteller hvordan du skal gjøre det, og jeg kan ikke si annet enn at dette er jeg hundre prosent enig i! Det er selvsagt vår egen løpedronning Ingrid Kristansen jeg sikter til, og du bør lese denne artikkelen på klikk.no. Hun trenger vel neppe introduseres utover navnet sitt, ALLE vet at Ingrid kan løping.


Dette er i korte trekk hva hun sier:
 • Alle kan ha som mål å løpe 10 km i løpet av sesongen
 • Ha ulike typer økter slik at du får variasjon og øktene utfyller hverandre
 • Tre ukentlige økter er tilstrekkelig: 
  • En intervalløkt
  • En vanlig joggetur
  • En lengre joggetur
Dette er faktisk eksakt mine prinsipper i treningen! Jeg tar det som et tegn på at jeg er "inne på noe" :-)  Med tre økter per uke kan man trene ganske hardt de gangene man trener, fordi man har god tid til å restituere seg til neste økt. I tillegg er jeg også opptatt av å konkurrere jevnlig, fordi jeg mener konkurranser motiverer til å trene og er motiverende i seg selv ved at man måler seg selv flere ganger. Det gjør ogå sitt til at man får øving i konkurransesituasjoner og ikke legger alt fokus kun i en bestemt konkurranse.


Ingrid peker oså på viktigheten av å være aktiv, en gåtur er også trening!

Kommentarer

 1. Ingrid er dronninga! Jeg har siden våren 2009 hatt glede av hennes løpetreninger samt skitreninger. De som har vært på hennes stavganger lovpriser også disse :)

  SvarSlett
 2. Høres veldig fornuftig ut. Men leser mange blogger om folk som løper utrolig mye, både langt og ofte! Men vi har kanskje forskjellige behov og mål med treningen

  SvarSlett

Legg inn en kommentar