Fine premier og en gave!

Se hva jeg har fått av Hanne i dag da:
Nytt løpeskjørt! Juhuuu. Det er et rosa/rødt/ferskenfarget (- Farger er ikke min sterkeste side!) Puma løpeskjørt. Dette gleder jeg meg til å løpe i! Det er litt mer synlig enn det mer anonyme, brune Nike skjørtet jeg kjøpte på ebay i vinter. Jeg kjenner ingen plagsomme sømmer eller ting som kan gi sår ved lengre trening, håper innershortsen passer bedre enn det andre jeg har. Det er jo også perfekte forhold ute til å bruke løpeskjørt nå, så det får sikkert luftet seg snart. Tror det er samme type som både Astrid og Anne-Mette har, dog i en mer diskret farge, er det ikke?


Jeg vet ikke hvorfor Hanne var så snill og ga meg denne flotte gaven, jeg møtte henne for å få litt mer stæsj til premiehaugen egentlig. Og, det fikk jeg selvsagt også. Det kommer bilder, men jeg kan røpe litt facts om innholdet: Craft løpejakke, Craft treningstopp og Puma treningstopp.

Kommentarer

 1. ahh - det var lekkert, så litt flere detaljer enn på de mørke.
  Hvor lang er egentlig tightsen under, er det mer som en boxer?
  (ingen så langt som har løftet på skjørtet og vist fram :-)

  SvarSlett
 2. Ganske kort bukse inni ja - kanskje det kommer snikitt bilder;-)

  SvarSlett
 3. Sjitfint :-))))) Lurer du på hvorfor du fikk det? Fordi du fortjener det så klart!!! Silja :-D

  SvarSlett
 4. Åh, så kjekt med slike overraskende gaver da! *smile*
  Jeg kunne jo løftet på skjørtet og vist fram gnagsåret jeg fikk på innsiden av låret etter at jeg innviet skjørtet mitt på en 8-km tur i går. Takk gud, at turen ikke ble lenger! Shortsen inni er bittelitt kort og sklir saaakte, men sikkert oppover.. MEN: er jo fullt mulig at det er mine lår som forårsaket gnagsår - ikke skjørtet.. Mitt skjørt er i str. M (og jeg bruker S sånn vanligvis, men måtte ha M for at shortsen skulle kjennes behagelig.

  Uansett: Kul farge! Er _litt_ usikker på om det er make til mitt, men om det er Puma, så er det vel det samme, tenker jeg!? Skynd deg å teste det ut! :-))

  SvarSlett
 5. De er litt for korte de bena på den inner-shortsen, det sklir opp her også. Jeg vet ikke om vi bare er for feite Anne-Mette? ;-) Tipper Astrid har null problemer. Hun brukte den jo i Varvet den tynne jenta.

  SvarSlett
 6. Silja: Jeg er usikker på hva jeg har gjort for å fortjene denne gaven altså:-) Men, jeg tar i mot selvsagt!!

  SvarSlett
 7. Kjempestilig skjørt! Ja, det er det samme som mitt, men kult med litt farge! Jeg synes shortsen under er super (den er jo bare som en kort boxer?), men jeg fikk derimot et vanvittig gnagsår på hoftbenet fordi jeg hadde ipoden i den lille lomma under Varvet. Merkelig sted å ha lomme (eller har jeg brukt skjørtet feil vei??!)

  SvarSlett
 8. Det er bare du som er for tynn Astrid. Mer polstring er svaret, altså FETT :-)

  SvarSlett
 9. Hahaha, Astrid :-) Ja, enig med Siri, du er nok for tynn! Skjørter er superbehagelig å ha på, så kjipt at det ble gnagsår. Kanskje det få bli padleskjørt i stedet... God morgen og ikke minst GOD HELG, sprekinger! :-)

  SvarSlett
 10. hmm - basert på all ny info - tror jeg kanskje mine lår ikke fortjener et slikt skjørt - ennå.

  SvarSlett
 11. Det er helt feil konklusjon Ingalill!!

  Skjørtet skjuler jo lårene:-)
  Jeg skal finne på noe smart med dette stoffet som krøller seg.

  Løp & kjøp ingalill!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar