Adidas Adizero Aegis

Mine nye Aegis har fått luftet seg den siste uken, etter Stockholm. Jeg kjøpte disse samtidig med Adidas Adizero Tempo, men valgte å satse alt på ett kort før maraton - og konsentrerte meg om å løpe inn kun sistnevnte.  Det var en av tabbene mine, som heldigvis ikke ble så skjebnesvanger som jeg trodde den siste uken da låret kranglet konstant.


Årsaken til at jeg ikke satset på Aegis var en litt alternativ "tunge", den er sydd fast på siden inn, mens utsiden er festet med en strikk som går ned i sålen på innsiden. Jeg ble litt skeptisk til denne strikken, jeg så for meg at den typisk kunne skape litt gnagsår tendenser på foten, spesielt kommer slikt fram når man løper lenger enn langt. Nå har jeg hatt noen turer, ingen lange - så jeg har ikke fått erfaring på langtur. Men, så langt virker det ikke å være problematisk  med hensyn til gnagsår. Skoen kjennes veldig lett og fin, jeg har ingenting å utsette på den. Jeg falt veldig for Adizero Tempo, og disse ligger ikke langt tilbake i kjærlighet. Jeg tror kanskje også de skal holde mine kilo og overpronering lengre.

Kommentarer