100 tåhev om dagen,

holder beinhinnebetennelsen unna leggene mine! :-D

Som den gode treningscamper jeg er, er det selvsagt ikke uten snarveier og juks. Ideellt sett skal man ta tåhev på ett og ett ben, og helst i en trapp eller på forhøyning. Jeg tar 50 på begge bena samtidig, mens jeg pusser tenner. Det blir 100 om dagen - og det er hundre mer enn jeg ville tatt om jeg skulle gjort det på den riktige måten - fordi det da ville blitt avglemt og bortprioritert! 


"Trening" som er innbakt i hverdagens gjøremål, som f.eks sykling til jobb, er det jeg kaller gratis trening. Genialt i bunn, som gjør at du gjerne fyller ut de 30 min med anbefalt daglig mosjon. Dermed blir all annen trening du gjør ekstra bonus. Det gir god samvittighet og bedre resultater totalt sett. Anbefales!


Les mer om tåhev på treningsmagasinet

Kommentarer