Vi løper i flokk!

Nok en Treningscamp i parken er gjennomført, og i dag ble det rekordoppmøte med hele 20 spreke løpere og ny gutterekord!

Vi løp tre små pyramider av 1-2-1 runder, med 1 min pause. De kjappeste løp ca 550 meter runder, og de korteste rundene var på ca 350 meter. De aller fleste løp imidlertid runder på omtrent 450 meter. Det ble i alt 14 runder i parken, og det var veldig moro å løpe så mange sammen! Det så ut som mange fant seg en eller flere å kjempe litt mot, det hjelper på innsatsen.  Veldig fine forhold i parken nå; 10-12 grader, ikke noe særlig vind og underlaget er fast og fint, med unntak av litt løst i svingen ved bakken.


Nye i dag: Janis, Hege, Morten, Unni, Øyvind  - Velkommen til dere, håper å se dere mye mer! (Jeg lærer navn etter hvert... gi meg et par økter så kommer det seg!)
Gamliser: Cathrine, Christine T, Damien, Emma, Gøril, Ida, Ingunn, Jane, Lise Marit, Michelle, Pål, Ranveig, Regis, Torfinn, Åshild - Det er moro med dere som har vært med lenge nå, å se utviklingen dere har hatt!
10 poeng til hver av dere:-)  (Rop ut om jeg har glemt navnet ditt i listen over!)

Kommentarer