Treningscamp - denne uken

Det blir selvsagt intervalltrening på onsdag! For dere nye som kommer til underveis; vi starter kl 20:00, oppmøtestedet og løypa vi løper kan du finne mer om på bloggen. Løypa har valgfri lengde, så du må finne den optimale lengden for ditt nivå. Det tar gjerne et par runder før man finner sin plass. Og, det tar gjerne et par økter før man venner seg til intervaller som trenignsform, om man ikke er vant med å trene på denne måten.  Treningen varer ca 45 min, det er fint om du har varmet litt opp på vei til parken.

Jeg har hatt to "poller" de siste ukene, en på om man savner noen å trene med og en annen på hvor man trenger en ny Camp. Jeg skal forsøke å følge opp dette, men gi meg litt tid:-) Om du har ytterligere innspill, send meg gjerne en mail.
Jeg kommer også til å spørre dere om vi skal sette opp en ekstra ukentlig økt, vi skal jo snart starte på an igjen med styrketrening også. Følg med på bloggen for mer informasjon!

Det kommer også snart en ny utfordring/konkurranse. Treningscampen fylller ett år i mai, og det må markeres! Jeg har fått en utrolig fin premie i posten... så følg med de nærmeste dagene. Jeg holder på å klekke ut konkurransereglene;-)

Håper vi ses på onsdag!

Kommentarer

 1. Hei !
  Bra tiltak,
  kommer førstkommende onsdag, 5.mai,
  håper å se mange !
  Mvh Debutanten

  SvarSlett
 2. Så bra med flere debutanter! Håper du vil trives sammen med oss:-) Håper også vi blir mange - det er så moro å ha mange å kjempe med!

  SvarSlett
 3. Jeg kommer ihvertfall! Gleder meg til pes og tunge og sure bein. Bare det slutter å snø, så...

  SvarSlett
 4. Mannen er visst på Ullevål i kveld, så kanskje neste uke...

  SvarSlett
 5. Eg svikter igjen...mulig eg har lagt opp. Hellas på lørdag og dette er einaste kvelden eg har te pakking...har for få timer...da e so gale.Returnerer etter pinse.....då får me sjå om kroppen vil trene igjen.

  SvarSlett
 6. Ingunn: God tur og kose deg altfor mye! Det har du så fortjent:-)
  Så ses vi plutselig igjen!

  Tina: Vi måtte ha barnevakt i kveld pga den tullevålgreia. Neste uke?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar