Stockholm Marathon 2010

Startbeviset og informasjonsmateriell fra Stockholm er her!! 

Siri skal løpe maraton 5. juni - ikke lenge igjen. Mangler en skikkelig langtur på over tre timer, og det skal helst skje før 17. mai. Ellers er jeg rimelig i rute tror jeg. Skoene er godt innløpt og forelskelsen varer! I love my Adizero Tempo:-) Vet ennå ikke i hvilke klær jeg skal løpe, mulig jeg må en tur innom Løplabbet eller evt maratonutsalget i Stockholm - det var noe fint der også!


Hva sier du om maraton - galskap eller moro, noe du har lyst til å gjøre en gang?

Kommentarer

 1. Nytt løp, ny garderobe?? NAJS:-) Deilig å unne seg noe nytt! Silja

  SvarSlett
 2. Det høres jo i grunnen ut som galskap... Og etter Fredrikstadløpet halvmaraton tenkte jeg "aldri, aldri skal jeg løpe en hel maraton!" Men jeg må innrømme at jeg begynner å leke med tanken. Kanskje under Oslo Maraton 2011?

  SvarSlett
 3. ahh - løpsheltinner - dere har så mange spennende løp framfor dere - Gøteborg, Stockholm og gkwe (kode, hehe), følger nøye med for å lure med meg tips og triks - til neste år.

  SvarSlett
 4. Jeg har ikke fått noe som helst, bør jeg begynne å bekymre meg nå? Men jeg står oppført på starlista med et helt konge startnr... :)

  SvarSlett
 5. Astrid: Du kommer, men smart å bli godt kjent med halve distansen først. Da tror jeg maratondebuten blir mye bedre, både mhp tid og opplevelse!

  Adel: Det kom først på fredag - ikke at jeg bruker få noe som helst først, men alle er nok på vei nå. 3 uker igjen...

  Silja: Åffkårs! Hvorfor skulle man ellers løpe slike lange løp? ;-)

  Ingalill: Sug til deg alt du finner interessant. Neste år, du og Astrid...kanskje Silja også?

  SvarSlett
 6. Maraton? jeg? EHhhh NEI :-) Silja

  SvarSlett

Legg inn en kommentar