Siste langtur, ikke elefantisk bare sneglete

Nå er siste langtur før Stockholm endelig overstått; tredje lange tur og denne ble på over 3 timer. Auauauau i beina, men ikke så galt nå noen timer senere. Jeg har en veldig blå lilletå som er litt trøblete, men håper den får ro og litt hvile nå de neste ukene, slik at den ikke plager meg i Stockholm.

Dagens langtur gikk opp til Sognsvann og til Ullevålseter, jeg hadde litt for mye vondter i leggene på fredagens løpetur med joggevogna hjem fra barnehagen til at jeg vågde meg ut på asfalten også i dag. Så, i dag hadde jeg løpetur med 10% asfalt - 90% grus, mot normalt 90-10 motsatt vei. Smart trekk; jeg kjente ingen problemer i leggene i dag. Derimot kjente jeg de fleste andre av kroppens muskler verke og okke seg de siste 5 kilometerne. Etter turen opp til Ullevålseter, som jeg aldri husker at er så bratt(!), løp jeg tilbake til Sognsvann og tok 3 runder motsols. Da jeg var ferdig med det viste klokka 2t og 45 min - og jeg var en halvtime hjemmefra. Perfekt for en siste langtur før maraton:-) Klin kokos for alle andre formål.

Jeg grudde meg litt over middels til denne turen, forrige langtur var så fryktelig tung og jeg visste at denne nå måtte bli enda lengre. Tok det veldig, veldig rolig i dag - for å unngå en ny elefantisk tur - det var nok smart. Farten var altså ikke stort å skryte av, men det var heller ikke poenget i dag. På turen forbrukte jeg over 2000 kalorier (!!) - perfekt oppladning til lørdagskvelden!

Veldig deilig å ha dette unnagjort nå, og jeg kjenner meg faktisk veldig klar for de 42 kilometerne som venter 5. juni. De neste ukene blir turene kortere og jeg kan senke skulderne litt. Et par konkurranser blir det også; Ryeløpet i Kongeskogen på Bygdøy neste tirsdag og Nike Race på Sognsvann onsdag 2. juni - Bli med du også:-)

Kommentarer

 1. Spreke og sprø dame. Hørtes slitsomt ut! Men du er grundig flink med oppladning før maraton!Imponert! Jeg er sikker på at du kommer til å klare stockholm maraton superbra!

  Jeg kan bare skryte av 1 times kosetur med joggesko i rolig tempo idag. Men godt å komme seg ut!

  SvarSlett
 2. Du er kjempeflink... Kan tenke meg at bakkene opp mot Ullevålseter kjentes bratte, ja! Må du nå spare krefter til selve maratonet, er det derfor dette var siste lang-langtur?

  SvarSlett
 3. Yo! Sprekt av deg Siri å innta grusen; jeg er stolt av deg!! Asfaltdronning med fornuften i behold! Ække såååå bratt OPP til Ullevålsetra....det er nedover at det er FOR bratt haha :-) OG, sprekt av deg også i dag Gøril! Kosetur er tur det også; og 1t jogg er LENGE syns nå jeg...!! MEN, så skal det sies at jeg først nå nettopp (i kveld!) har sneket meg opp på totalt 2 løpeturer hvor jeg har løpet litt over en time. Og det er jeg selvsagt stolt over! selv om jeg ikke burde skrive dette siden jeg fikk løpeforbud av kiropraktor'n i går....ehhh, men han leser jo ikke denne bloggen OG han har jo ikke småbarn eller pms så hva vet vel han om hva en mor bare MÅ gjøre for å bevare fatningen hehehe ;-) Silja -euforisk og rolig!

  SvarSlett
 4. Imponerende at du fikser å løpe over tre timer! Det er nesten så jeg blir inspirert til å teste det selv en gang :)

  SvarSlett
 5. Kjempebra!! Det er leeeenge å løpe tre timer både for hode og kropp - og dermed viktig trening foran maraton. Du er nok klar nå for løpet nå. (c:

  SvarSlett
 6. Takk jenter:-)

  Lårmusklene er litt spake ennå i dag, håper de kommer seg! Jeg føler meg angt bedre forberedt for marton nr 2 enn debuten ja - da ble jeg skadet etter første langtur:-(

  SvarSlett
 7. Hei.

  Jeg også er uheldigvis ferdig med langturene for denne gang. Ble bare to stk på meg. Første ble 33km den 1 mai og den andre ble også 33km den 13 mai. Løper varvet 22mai så får nok neppe klint inn noe mer langturer.

  Men når stockholm er over kan vi kjøre langturer igjen og det gleder jeg meg til!

  SvarSlett
 8. Haha Espen, du får sikkert klint inn en langtur til du kjenner jeg deg rett! Hva med 4. juni? ;-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar