Rolig restitusjonstur på en søndag

Denne helgen hadde jeg innvilget med langturfri, mest fordi jeg er redd leggene mine ikke tåler 30 km 3-4 helger på rad - men også fordi det var stafett i går. Så, i dag på formiddagen tok jeg meg en rolig tikilometers tur, langs Ring 2 til Sagene og langs Ring 3 fra Tåsen og hjem. Beina var stinn og ga ingen respons på det jeg forsøkte befale de til å gjøre. Det gikk i sneglefart, blytunge ben og en kropp som åpenbart trengte en rolig økt. Dessuten en forferdelig vondt lilletå på høyrefoten, au au au. Blått er ikke så flott. Noe med gjøres med den før neste 30 km om en uke... Kun 4 (?) uker igjen til Stockholm, startbevis for startende nummer 313 er ventet i postkassen snart. :-)


Det var uansett godt med en rolig joggetur for å få stafetten ut av beina; 3.7 km i (for meg) høyt tempo. Nå har jeg sjauet her hjemme i noen timer; vasket, ryddet og gjort klar for visning, igjen. Krysser febrilsk fingrene for at noen kommer og får lyst på denne flotte kåken. 


Kos deg i vårsola i dag!
(Og, husk Camp på onsdag selvsagt.)


Skal straks sette opp en oversikt over poengsankingen sålangt - send mail eller legg inn kommentar på at du løp stafett i går:-)

Kommentarer

 1. Hei! Det ble en rolig 5km joggetur for min del i går kveld, for å trimme stemora mi litt.... Med tanke på at hun har løpt 800m på 2:05 og har NM tittel i lomma så føltes det ikke så verst godt å dra fra henne på vei opp til Besserud :-D LOL! Nei, alt sett i perspektiv så vet jeg hvordan det er å være "ute av form" så jeg skal ikke forsøke å briske meg!!Jeg forsøkte å jogge så sakte som overhode mulig da dette skulle være en restitusjonstur (ren bonus!), men bena føltes faktisk friske og fine....så da får vi se i kveld da om jeg er like oppesen på intervalltreninga.

  Men, det jeg egentlig skulle si var jo noe helt annet: hva er status på jentebølgen? Stiller folket til start eller?? jeg har ikke fått meldt meg på, er passe forkjølet og har en hektisk dag i vente i morgen.....så jeg kommer evt rett til start (hvis det er mulig å etteranmelde seg!!?). Silja

  SvarSlett
 2. Jeg har lyst til å løpe i morgen - men det avhenger av at får fikset henting i barnehagen. Jeg etteranmelder meg, det står på siden deres at det går an. Hadde vært gøy hvis flere av oss stiller til start!

  SvarSlett
 3. Når er det starten går?

  Gøril er påmeldt vet jeg, det er jo ingen info om påmeldte på den nettsiden. :-(
  Men, flere kryss i pollen her da!

  Kaaaanskje jeg kommer

  SvarSlett
 4. Jeg har fått svar om at man kan etteranmelde seg mellom kl.15-17.30og at de som løper med tid stiller seg i første rekke!!! jeg har måttet omorganisere dagen min i morgen og jeg vet enda ikke om det er tidsmessig til det bedre eller verre...... men jeg håper å rekke det! Silja

  SvarSlett
 5. Jeg får det ikke til pga. logistikken i dag :( Men det blir sikkert et flott arrangement i dette finværet. Lykke til dere som skal løpe!

  SvarSlett
 6. Det var dumt Astrid! Jeg vet enda ikke om jeg rekker, men jeg registrerer at bena mine er helt døde etter trening i går OG, at jeg har glemt å ta med løpesko i dag....haha. Så vi får se! I kveld er eneste kvelden jeg ikke har Sverre så jeg føler derfor at jeg MÅ trene; man kan liksom ikke velge på øverste hylle når man har barn, og logistikken kan jo ta piffen fra noen og enhver noen ganger føleg jeg!!! Silja :-)

  SvarSlett
 7. Jeg vet - gleder meg til jeg kan henge busskort og husnøkkel rundt halsen på ungene ;) Men Silja: barnefri kveld er også en god anledning til å kose seg og slappe av *i stedenfor* å trene... (hvis alternativet er å løpe barbent med blytunge ben mener jeg ;)

  SvarSlett
 8. haha Astrid jeg ler;-) jeg skal hente Sverre før leggetid altså, så jeg er bare barnefri frem til etter løpet....MEN jeg har mistet pengboka så jeg må innom SATS kl.17:00 for å hente Tim sitt bankkort, finne en automat samt rekke opp til sognsvann og registrere meg før kl.17:30....kan holde hardt! mye logistikk og sjeldent har jeg vær mindre motivert enn i dag. Men jeg skal i alle fall skifte nå så får vi se hvor jeg ender til slutt:-) Silja

  SvarSlett
 9. Det blir spennende å høre Silja, om det ble start eller ei på deg i dag!

  Og Gøril må avlegge rapport også:-)

  Jeg ble fast hjemme med barn, mannen i styremiddag så noen må ta ansvar på hjemmebane også!

  SvarSlett
 10. Siri: det var virkelig close race altså og hadde Tim kommet til SATS kl.17:00 (SHARP!) så kunne planen holdt....men da gemalen ikke kom frem før 17:10!! ja da skjønner du at det ble hektisk å rekke å ta ut penger samt å være på sognsvann til 17:30! Jeg slakket derfor litt på pedalen, cruiset inn på parkeringsplassen på sognsvann og konstaterte at jeg heller fikk roe ned pulsen med en lett joggetur. Så jeg fikk en fin 45min joggetur og fikk oppleve stemningen; og hadde en fin kveld i vårsola:-) Silja -fornøyd fotograf:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar