Premiene

Premiene i den pågående konkurransen/utfordringen i mai, i anledning ettårsfeiringen for treningscampen er som følger skal presenteres, som lovet. Det er en god blanding av små og store premier, og vinneren av konkurransen kan velge blant dette:
 • Manduca: Myk bæresele for å bære barn på magen eller på ryggen, fra nyfødt og til ca 3 år. Utrolig god komfort, enkel i bruk og i tillegg veldig fin. Super premie gitt av SyvSjal!
 • SuperNova Adidas sko str 40 (6,5 uk - 8 us ). Mengdetreningssko som kombinerer god løpsfølelse og demping.
 • Blå Nike treningstopp/singlet. Str Small - D 34/36 GB 8/10 (dame)
 • Hvit Nike fit Dry treningstrøye med korte ermer. Str Small - D 34/36 GB 8/10 (dame)
 • Hvit Odlo supertrøye med korte ermer (Termic). Str LM (unisex)
 • Medlemsskap i Kondis for 2010
 • Adidas hvite treningssokker, 4 par. Str 37-39
 • Sort Nike Women Nøkkelbånd
Mange av premiene er allerede presentert og avbildet i tidligere konkurranser, den nye manducaen derimot fortjener litt ekstra omtale. Her er bilde av modellen som du kan vinne, og ikke minst et "bevis"-bilde på hvordan en slik er i bruk; meg selv og poden på tur. Parkér vogna og kom deg ut på skogsti eller på fjelltur, med manduca fins det ingen grenser for hvor du kan gå på tur! Dessuten er den ypperlig å ha med på reiser til storbyer, der vognfremkommeligheten også kan være litt begrenset. For ikke å snakke om på flyplasser i endeløse køer for innsjekking, bagasjeinnlevering og sikkerhetskontroll. Tusen takk til Syv Sjal (Premiesponsor i Parksprinten!) for super premie.
Manduca er en ergonomisk bæresele, ergonomisk for såvel barnet som den som bærer. Dette ved god og bred støtte til rumpe og helt ut til knehasene for barnet, og for den voksne som bærer ved godt polstrede remmer over skuldre, bryst og mage. Det er også nyfødtinnlegg, forlenger mulighet i ryggen og sovehette. Alt kan justeres slik som en god ryggsekk kan. Manduca er forøvrig tysk, og en utrolig populær vare!

Kommentarer

 1. Fantastiske premmier i konkurransen!
  Nå må jeg jo bare bli med på minst ett løp i mai...

  Og jeg kan bare samstemme i skrytet fra Siri om at bæreselen Manduca er fantastisk. Og praktisk!

  SvarSlett
 2. Yo! Kan du ikke bli med på jentebølgen da Gøril?? www.sparjentebolgen.no
  (upst: håper ikke jeg blir poengtrukket for å reklamere for andre løp enn TC...). DET hadde vært skrekkelig ille hehe :-) Hey, jeg tjente vel poeng i går da jeg "løp" rundt sognsvann; HURRA! Snakk om å være treg i oppfatning LOL!
  Silja :-)

  SvarSlett
 3. Jo, lurte på om jeg skulle bli med. Var det ikke på tirsdag, da? Skal du?

  SvarSlett
 4. Alle løp teller likt, ingen konkurranse med TC i det hele tatt!

  Jeg vil at dere skal både trene og konkurrere, konkurranser gir motivasjon til trening og motsatt. Win Win Situation!

  Jeg skal komme med en post om alle aktuelle løp i området... snart snart! Og poengoversikt selvsagt!

  LØP!!

  SvarSlett
 5. Upst der forsvant vist teksten min gitt.....men det jeg skrev var i korte trekk: JA, det er på tirsdag og jeg har lysst å løpe men skal bare se an ryggen etter HK før jeg melder meg på, KULT om du kommer Gøril!!! The more the marrier, så bli med da folkens!! Silja

  SvarSlett
 6. Kanskje jeg slenger meg på også! :)

  SvarSlett
 7. Jeg kommer på jentebølgen!

  SvarSlett
 8. Hey; ser man det, her strømmer det på :-) KONGEBRA!! Me like! Da skal jeg bare sørge for å "reparere" ryggen (som min kjære sønn foreslo) så stiller jeg til start jeg også!! Silja :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar