Ny konkurranse!

Maiutfordringen er ikke helt avgjort ennå, det er fortsatt noen timer igjen til å sende inn protester og informasjon om hva man har deltatt i. Til tross for dette, her kommer en ny konkurranse:-)


Denne nye konkurransen er enkel, ingen ekstrapoeng eller andre c-moment: Du skal rett og slett skrive opp sluttiden min på lørdag i format "tt:mm:ss", f.eks 02:28:00 hvis jeg var en skikkelig rask dame! Det er jeg ikke... ;-) Tipp en tid som ingen har tippet før deg, og står to likt i avstand fra sluttiden min er den som har mest positiv tipping som er vinneren. F.eks A tipper 02:27:50 og B tipper 02:28:10, vil A vinne i dette søkte eksemplet som laaangt i fra passer på meg! Det kommer også en poll øverst, som viser litt mer realistiske sluttidsalternativ.


Du deltar altså ved å skrive tiden du tipper i kommentarfeltet under her, og den som kommer nærmest OG som kommer på camp vinner en Stockholm Marathon greie. Jeg vet ikke akkurat hva det blir, men jeg kjøper noe enten fra Löparshopen eller fra EXPO messen. Det er lov å skrive hva man ønsker seg samtidig med at man tipper tiden! Det er mulig det blir svenskt snop også til den som kommer nest nærmest! Man kan tippe helt frem til kl 14:00 på lørdag 5. juni.


Noe som er uklart? 
-SPØR!
:-)

Sålangt er disse med i tippekonkurransen og disse tidene er da altså "oppbrukt":
Peer: 3:36:42
Espen: 3:37:37
Silja: 3:42:29
Astrid: 3:41:41
Ingebjørg: 3:37:35
Gøril: 3:38:48
Morten: 3:45:01
Tonje: 3:47:03

Kommentarer

 1. Selv om jeg ikke har vært med på treningscampen, tillater jeg meg likevel å komme med et tips. Tipper at Siri fullfører Marathonen på 03:36:42.

  Forresten artig å lese om Marathon forberedelsene dine. Lykke til med helgens løp.

  SvarSlett
 2. Jeg og vil tippe!

  Etter nøye vurdering av dine halvmaratontider og forhold rundt disse må jeg si at Peer Andersen har truffet godt med sitt tips.

  Tror du starter litt forsiktig og benytter marsjfarten i Stargruppe D som ligger på ca 05:15.. Etter 10km bryter du litt opp og øker farten før du kommer inn i et godt tempo. Mange er slitene ved 21km - du er nesten ikke berørt pga av den kloke disponeringen. Det er klart du kjenner det, men du har full kontroll når du passerer halvmaraton på 1:47:23. De neste kilometerne går ved mye frodig og grønne trær i veikanten. Her koser du deg og det blir en transportetappe frem til 30km. Du drikker godt og sliter mindre enn ventet pga varmen. Du er selvsagt preget, du har jo løpt 3mil - men du er enda sterk og vet du har mer å gi. Ved 32km kommer du til Vesterbron. Svingen før broen mener mange er værre enn selve broen. Du er enig. Den er tøff men du finner den perfekte farten som ikke gir stivhet. Opp broen er det mange som går. Veldig mange. Du synes nesten litt synd på de..Du er sliten, men alikevel synes du den lille bakken er deilig. Deilig å få litt forandring på fotisettet. Det er tøft, men nå er det snart over.. De siste 9 km blir noe tøffere, men du spiser plasseringer hele veien. Ved 40,5km blir du peppet av ei gammel tante som skriker "KOM IGJEN NU!!! BARE 50 meter KVAR!" KOM IGJEN NU!!" Du kommer inn på stadion og ser klokka tikke sakte. Du smiler og en ung kjekk kar fra Maratonphotos.com holder inne knipseknappen.. Minnene fra Stockholm 2010 .. Smilet rundt munnen og den fantastiske tiden 3:37:37 blir foreviget!

  Jepp. det var mitt tips!

  SvarSlett
 3. Espen; har du lite å gjøre om dagen?? Svarte ta for en utredning :-) Jeg skal tippe men jeg skal tenke meg litt om før jeg slenger ut noe denne gangen (klok av skade hehe) OG HVIS det er SNOP som er premien for enten nest mest riktig tippet eller jumboplassen så må jeg jo i alle fall sørge for å ta det med i betraktning når jeg tipper!! :-D Silja

  SvarSlett
 4. Ja.. Sitter her i sofaen og tvinner tommeltotter. Har løpefri i dag og holder på å gå på veggen her nå.. Venter på at klokka blir 2000 så jeg kan hoppe til sengs og få en 12 timer slik at jeg kan løpe til jobb i morgen! Det som er ulempen med slikt maraton - at man må ha noen hviledager for å få overskudd!

  Men du har tydligvis lite å gjøre du også som tok deg tid til å lese hele avhandlingen.. Og nå har du lest alt dette her også! Makan!

  SvarSlett
 5. Right back at me ;-) ja jeg har liksom litt tidtrøyte når jeg ikke gidder å jobbe eller rydde om kvelden. Tv er nemlig for pingler (og Tim)!! 12t søvn....mener du det? DET er sjukt Espen; å rope på mor er IKKE sjukt men 12t søvn....jepp, det er vansinnigt;-) Silja

  SvarSlett
 6. Ha ha ha jeg ler meg ihjel :D

  Siri: Dette må jeg tenke *grundig* over før jeg svarer...

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 8. Espen: JATAKK til alt sammen. Fantastisk story. Folkens, hvis det ikke blogges noe mer her etter 5/6-2010 er det Espens versjon som gjelder. punktum

  SvarSlett
 9. Grunnen til sletting av innlegg skyldes ikke ufine kommentarer, men ubehjelpelig hoderegning. Prøver igjen:)
  1,45,20 på første. 1,52,15 på andre. Dette blir da et utmerket resultat på 3,37,35. Tror dette ble nesten det samme som et annet tips, men det er grundig analyse som ligger bak;) Lykke til!!!
  Ingebjørg

  SvarSlett
 10. 3:45:01. Maraton er lang.

  SvarSlett
 11. For noen artige utredninger! Spesielt Espen sitt - skikkelig bra!

  SvarSlett
 12. Yo! Da har jeg tenkt (eller har jeg egentlig det???), uansett: jeg stuper i det og velger å være nøktern! Det har ofte en positiv effekt å være nøktern kan jeg opplyse om..... La meg fortelle en historie: torsdag kveld spurte Kirsten sin kjære geir-Olav "tror du jeg greier å komme meg opp til å løpe med Silja kl.09:00 i morgen tidlig??" hvorav hennes kjære fnøs og lo "Næhhhææiiii". Det var ikke mer som skulle til for at min kjære venninne forbanna seg på å reise kjærringa, vise sin kjære at å stå opp tidlig og delta på MORGENJOGG, ja det kunne hun saktens klare! And she did!!! :-)

  SÅ: jeg melder inn en mer beskjeden tid enn de andre (denne gangen også!) 1:42:29. (og hvis ikke det er beskjedent nok til jumboplass og til å vinne godis.....ja da blir jeg sur!) Silja :-)

  SvarSlett
 13. Det er ingen grunn til å unnskylde tipping, som Morten skrev - maraton er langt, mye kan skje.
  Jeg tror selv på en tid over det de fleste tipper, selv om jeg er god for en tid rundt 1:35 beregnet ut i fra halvmaratontid. Det er meldt varmt vær, og det er 42 km.

  SvarSlett
 14. Ha ha, med 1:42 får du garantert jumboplassen, Silja! ;)

  Jeg har også tenkt å være nøktern, da jeg ser for meg følgende scenarioer:

  1) Det blir stekende hett og du må stoppe for å kjøpe caps for å unngå solstikk
  2) Du får vannblemmer av den tapen og må fullføre med én sko

  Så da tipper jeg på 3:41:41

  (Du skal bare være glad til, jeg taper alltid tippekonkurranser)

  SvarSlett
 15. Hahaha nøktern? jeg? hahaha, jeg mente jo selvsagt 3:42:29 !! Takk Astrid;-) jeg ler!!! såååååå rask tror jeg ikke Siri er, sprek er hu men såååå rask er hu ikke! Silja :-)

  SvarSlett
 16. Eller du kan se her Siri.

  Fredrikstadløpet 2010 Siri = 1:39
  Fredrikstadløpet 2009 Espen = 1:39

  Stockholm Maraton 2010 Siri = ??:??
  Sotckholm Maraton 2009 Espen= 3:46

  Hva er forresten persen på Maraton siri?

  SvarSlett
 17. Jeg tipper 3.38.48.
  Så får vi se hvor fort det går. Heier på deg uansett, Siri!
  Men lårproblemer høres ikke ut som noen ønskesituasjon...

  SvarSlett
 18. 1:42 ville jo vært ny verdensrekord, så det suste etter. Jeg tror jeg mangler litt på det, men bare litt;-)

  Jeg løp første maraton i 2007, skadet og forkjølet, på 3:59:husker ikke sekunder.
  Jeg er god for bedre tid, men i maraton kan alt skje.

  SvarSlett
 19. 3:47:03 -lykke til! Jeg har ingen forutsetninger for å tippe tiden, dog har jeg forutsetning for å spise opp godteri. Derfor tipper jeg. Hilsen Tonje med vinnerlykke :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar