Ny konkurranse!

I mai fyller treningscampen ett år! Hipp, hipp:-)  Ekte campere feirer selvsagt ikke med kake og brus, men med trening og atter trening. Så, i anledning campens ettårsdag er det nok en gang klart for konkurranse (/utfordring...)Regler for å delta: Treningscamper, dvs delta på treningene i Frognerparken på onsdagene og rope ut på bloggen via kommentarfeltet at du deltar i konkurransen.Selve konkurransen/utfordringen:
Dette har jeg tenkt lenge og vel på, jeg ønsker som dere vet å stimulere til aktivitet. Men erfaring etter forrige utfordring med samling av kilometer, var at flere tok litt av og løp kanskje mer enn bena hadde godt av! Så, det er ikke kilometer som teller denne gang. Det er et avansert poengsystem, med følgende måter å "tjene" poeng:
 • 50 poeng per løpskonkurranse i mai (SRM, Ryeløpet, Holmenkollstafetten, Varvet, Fornebuløpet bl.a å velge i) Skriv i kommentarfeltet hva du deltar på.
 • 10 poeng per treningscamp i mai. Dette bruker jeg å ha kontroll på, men si i fra om du er glemt i oversikten etter en trening.
 • I tillegg utdeles det poeng for jungeltelegrafvirksomhet, som f.eks facebook/twitter dele links om treningstilbudet(www.treningscamp.com), invitasjoner til treningscampens facebookgruppe o.l. Her må dere legge igjen en kommentar på bloggen etterpå og reklamere for de PR fremstøt dere har gjort - så gir jeg poeng her både for kreativitet, stil og mengde.
Poenget er selvsagt å samle opp flest mulig poeng...


Premiene; som dere vet har vi har en stol med noen gode premier fremdeles, og i tillegg har jeg fått en superfin premie i posten... Mer om dette om litt.


Husk Treningscamp i morgen, 20:00 sharp!

Kommentarer

 1. Artig påfunn!! Jeg tar utfordringen. Flaks for meg så var Råskinnet den 1. mai, så da har jeg allerede 50 poeng. Skal løpe for to lag på Holmenkollstafetten. Det blir vel 100 poeng det da? Videre planer
  (med god hjelp av terminlista til Kondis)

  12.05 SRM eller Treningscamp
  25.05 Ryeløpet eller Opp Kantebakk
  26.05 Treningscamp
  29.05 Dokka Opp

  Det gjenstår å se om jeg er bedre på papiret enn i virkeligheten da. Dokka Opp er nok den mest tvilsomme.

  Ingebjørg

  SvarSlett
 2. Haha, du tar helt av i mai Ingebjørg!

  Jeg godkjenner Holmenkollstafetten kun som EN konkurranse altså;-) Men du ser ut til å ligge godt an allerede! På papiret som du sier:-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med 1-årsdagen :) Glemte foranledningen for konkurransen i min konkurranseiver.

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Kjempegodt initiativ - igjen! Søren at jeg ikke kan komme i kveld, der røk 10 poeng ;) Men jeg har i hvert fall 1) Invitert alle mine Facebook-venner til Treningscampgruppen og til treningen 2) Reklamert for Treningscamp og konkurranse på bloggen min!

  SvarSlett
 6. Oj oj dette svinger det av :-) Lurer på hvem som "tok litt av" under påskeuka?? hem det må jeg tenke litt på :-) Så deg foresten i fint driv med barnevogn i går; så nesten ut som du hadde litt hastverk for å rekke før stengetid hehehe, i likhet med meg!!
  Siden jeg er litt inmobil for øyeblikket så sikter jeg ikke så høyt MEN, teller jentebølge 11 Mai? I såfall kan jo dette være et ok løp for jente-camper'ne å være med på. Ikke så mange 5km løp å delta på i mai utenom Ryeløpet. Silja

  SvarSlett
 7. Jeg har prøvd å verve de aller fleste vennene mine som jeg vet bor i Oslo på facebook.

  Deltar i utgangspunktet på alle campene i mai :)

  Tror jeg i hvert fall blir med på jentebølgen den 11.

  Må tenke litt på om jeg har tid til mer når masteren skal leveres i neste måned.

  SvarSlett
 8. Jeg er med på campene i mai, jeg. Og har nå altså vervet 1 kollega som igjen har vervet to venninner til campen. I praksis betyr det at 30 prosent av min arbeidsplass deltar på Treningscamp.Og flere kan det fort bli!

  Også har jeg jo latt meg inspirere til å melde meg på ihvertfall ett løp i mai. Først Jentebølgen. Og kanskje blir det fler? Vi får se!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar