Merrell Challenge 12. juni

Jeg fikk i går en mail med invitasjon om å delta på Merrell Challenge. Dette synes å være en "liten" lagkonkurranse over noen timer i Sørkedalen... På hjemmesiden kan man bl.a lese :
" Løpet vil ta tremannslagene igjennom en artig og utfordrende løype i Sørkedalen utenfor Oslo. Aktivitetene vil inkludere løping, lett orientering, terrengsykling, padling, tauseksjoner og noen overraskelsesmomenter.

Merk kalenderene deres: Løpet vil bli 12. juni 2010."


Dette er fjerde gangen utfordringen arrangeres visstnok, og det åpnes for i alt 100 lag tror jeg - hvorav 60 lag allerede er påmeldt. Tror det koster ca 2500 kr for laget.

Jeg kan gjerne bistå med å få et Treningscamplag på beina, om det er interesse for det. Skriv i så fall i kommentarfeltet eller send meg en mail, jeg foretrekker kommentarer fordi mailboksen er litt ute av kontroll :-S  


Lyst på en real utfordring??

Kommentarer

  1. Dette hørtes kjempegøy ut! Men jeg kan ikke den datoen. Typisk, typisk, typisk! Det er jo sånt jeg digger!

    SvarSlett
  2. Og underskriften glapp. :) Gøril. Men noen andre må jo bli med, eller?

    SvarSlett
  3. Dette anbefales!!! Dette er GØY :-) Jeg er desverre i GB på konferanse den helgen.....snufs!! Silja

    SvarSlett

Legg inn en kommentar