Maiutfordringen, poengene telles opp

Siste dag i mai er her, jeg kjenner ikke til at det er løpskonkurranser for dere å samle poeng i dag - men rop ut om jeg tar feil!  Ekstrapoengene er nå telt opp, og før jeg røper for mye kan jeg fortelle litt om hvordan disse siste bonuspoengene er lagt til:
 • 25 ekstrapoeng for hver konkurransestart med Treningscamp som klubb/lag
 • 100 ekstra poeng til den beste ververen. Den som har hatt med flest nye på camp. (Gøril drar med seg kolleger og naboens venner!)
 • 25 ekstrapoeng for de som har gjort PR (på facebook og twitter f.eks )
 • 50 ekstrapoeng til beste nykommer med verving og sjokkstart (Tonje, 4 mnd etter fødsel!)

Poengene i utfordringen er opptjent via løpsaktivitet i mai, fra deltakelse på treningscamp og på løpskonkurranser som Råskinnet, Holmenkollstafetten, Ryeløpet og Jentebølgen. +++ Jeg er så stolt over all løpsdeltakelse dere har gjennomført denne måneden, og håper å se mange treningscampnavn også på listene i juni! Gratulerer med gode opplevelser og resultater:-) Nå vanker det premier, ikke bare til den som har tatt flest poeng...

Den aller siste statusoppdateringen ser nå slik ut (oppdateres i løpet av dagen):
Anne: HKS: 50 poeng
Astrid: TC x 2 + HKS + Varvet + RyeL + EP(25+25): 220 poeng
Gøril: TC x 2 + Jentebølgen + EP(25+100+25): 220 poeng
Ida: TC x 3 + HKS: 80 poeng
Ingebjørg: TC x 2 + Råskinnet + HKS + RyeL+ EP(25): 195 poeng
Morten: TC x 2 + HKS+ Fornebuløpet+ EP(25): 145 poeng
Régis: TC x 2 + Varvet: 70 poeng
Silja: TC + SRM x 2 + HKS + Fornebuløpet + RyeL + EP(25): 285 poeng
Siri: TC x 4 + HKS: 90 poeng
Tonje: TC x 3 + RyeL+sjokkstartpoeng (50): 130 poeng
Torfinn: TC x 2 + HKS + Fornebuløpet + RyeL + Skaubygda halvmaraton + EP(25*3+25): 320 poeng
Åshild: TC x 3 + Jentebølgen + EP (25): 105 poeng

Forkortelser:

EP=Ekstrapoeng
TC=Treningscamp
HKS=Holmenkollstafetten
SRM=Sognsvann Rundt Medsols

RyeL=Ryeløpet

Merk at oversikten ikke er endelig før litt senere i dag - da dere har mulighet for å sende inn nysankede poeng på løp i helga som var. Så, savner du poeng; rop ut!


Det kommer straks en ny, liten konkurranse - og på onsdag er det BÅDE Nike Race på Sognsvann kl 18:00 og Treningscamp i parken kl 20:00.  FØLG MED!!!!

:-)

Kommentarer

 1. NYDELIG! Aldeles NYDELIG :-) Kjekt at så mange har latt seg inspirere til å løpe mange løp i mai; måtte dette også fortsette ut sesongen!! Og vanvittig bra av Torfinn; 320poeng står det respekt av:-) MORO!!

  Gleder meg til å være med på TC igjen....ser av kalenderen at det kan bli noen uker til neste sjanse gitt! Silja

  SvarSlett
 2. For en innsats som folk har lagt ned! Jeg er superimponert. Ja, Silja, Torfinn har virkelig fått uttelling for å være i god form denne sesongen, ser det ut som. Og det har du også. Kanonbra!
  Jeg skjønner ikke at noen har tid til alle disse løpene, jeg. Men moro,da! Gratulerer med innsatsen til alle sammen!

  SvarSlett
 3. Altså, vil bare være frekk og snike til meg noen poeng til. Jeg vervet Ingvild til treningscamp OG Ryeløpet. Det må vel telle litt? Jeg er uansett veldig fornøyd med å ha kommet igang.
  Tonje :)

  SvarSlett
 4. Tonje får ekstrapoeng - jeg visste ikke hvem av dere to som vervet hvem;-)

  vis nåde og tilgi meg!

  SvarSlett
 5. Wow. For en innspurt av Torfinn. Jeg var skikkelig gira etter onsdagens treningscamp og var inne på Kondis sin terminliste. Holdt på å melde meg på Hank Williams minneløp på lørdag og Skaubygdaløpet på søndag, men fant ut at det ville ta litt overhånd siden jeg da måtte droppe min sønns fotballkamp og Grand Prix fest hos venninne. Er det party så er det party;)
  Takk for artig konkurranse Siri. Tror ikke jeg hadde løpt Ryeløpet uten dette ekstra puffet. Flott om du kommer med en ny treningskonkurranse i oktober og november.He He. Erfaringsvis er det mine dårligste måneder :)

  Ingebjørg

  SvarSlett

Legg inn en kommentar