Litt av en nedtur!!

Ryeløpet henger i en tynn tråd, så tynn er den tråden at man ikke engang kan se den!


Vi spiste hypersúnn middagsmat i går, som jeg skrev. Etter kl ni i går kveld begynte jeg å føle meg temmelig uggen i magen. Ved midnatt kom bønnene opp, et par timer tok det før alt var ute og alle kreftene mine forsvant som dugg for solen. Bena ville knapt bære meg til kjøkkenet for å hente vann og smoothie, å hente paracet var en oppgave stor som et maraton. Kroppen er nå helt utrolig skrøpelig, men jeg fikk heldigvis spist noen skiver nå - og kanskje kommer kreftene tilbake igjen i løpet av noen timer. Jeg håper det i alle fall. Magen er heldigvis helt fin igjen nå, det var åpenbart bønnene som ikke var velkommen. Smarte som vi var hadde vi lagd bønner for 3 middager til, dæsken som det frister! Blir kvalm bare av tanken på boksen med bønner i kjøleskapet!

På den positive kontoen kan jeg skrive en kilo av vekten - men det er i grunnen alt jeg kan finne. Gah, for en godt start på uka!

Kommentarer

 1. Ånei, stakkars deg! :( God bedring, håper du føler deg bedre veldig snart!

  SvarSlett
 2. Å nei, så grusomt! Håper du kommer deg fort! Klem og god bedring!

  SvarSlett
 3. Huff så kjedelig!!! Selv om det skulle være "easy come easy go" varianten så bøøøøørrrr du jo ta det litt rolig i dag da, MEN, det er jo Ryeløpet, og du har jo enda ikke fått løpt der så...jeg skjønner om fristelsen blir for stor!! På den annen side: om kroppen ikke orker å bære deg rundt så sier den helt klart i fra om det og så stopper det seg evt selv, så sånn sett skal jeg ikke trenge å bekymre meg for deg!! Om vi ikke ses så får du ha god bedring! Og Ryeløp blir det nok neste år også skal du se..... :-) Silja

  SvarSlett
 4. Æsj, så utrolig kjedelig. Det er det skumle med å ha mål man trener for og fukuserer på. Det skal så lite til før det går - vel - rett i "dass". Håper formen tar seg opp superraskt!!

  SvarSlett
 5. Å, kjære deg. God bedring til dere begge! Vet ikke om du er ute og løper eller hvordan det ble. Men det er lov å vente lenge med bønner etter en sånn runde, altså!
  Også vet du jo at Ryeløpet er der neste år også..Det viktigste nå er vel kanskje maraton?

  SvarSlett
 6. Homer Simpson kommenterer dette best: "Doh!"

  SvarSlett
 7. Fikk det samme selv for et par uker siden. Utrolig hvor fort man vippes av pinnen, men trøsten er at man kommer seg fort igjen!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar