"Langtur" på søndag

Har du lyst til å bli med på en felles løpetur på søndag? Legg igjen et spor i kommentarfeltet, så ser vi hvor mange som er aktuelle.  Skriv gjerne om du tror du vil løpe raskere/roligere, lengre/kortere eller andre relevante opplysninger!

Turforslag: Sognsvann-Ullevålseter-Sognsvann - ca 10 km i rolig tempo (ca 1 time)
Vil du ha lengre tur kan du slå følge med meg også opp til Sognsvann eller bare løpe fra der du bor. :-)

Tid: søndag ca kl 10:00

Kommentarer

  1. Jeg kan dessverre ikke på søndag - på det tidspunktet inntar jeg antagelig en bedre frokost i Gøteborg ;) - men jeg synes det er et kjempegodt forslag med felles langtur innimellom - er veldig gjerne med en annen gang!

    SvarSlett
  2. Jeg kunne godt tenkt meg en tur forutsatt at jeg er helt frisk igjen. Må bare høre med den bedre halvdelen først.

    SvarSlett
  3. Dette hadde jeg sagt tvert JA til og kastet meg med på ca 10-15km sammen med deg.....men, det er bare det at jeg har Sverre på søndag og Tim kjører ritt....så det blir ganske umulig faktisk å få til. OSI har langtur på lørdag kl.10:00 (NIH-rundt maridalsvannet-retur!) så Tim og jeg skal forsøke å få til noe enten sammen med dem eller bare vi to i den tiden. Benhinna mi er litt bråkete også nå så jeg vet ikke helt hvor langt jeg kommer, men jeg skal i alle fall prøve å løpe igjen på lørdag. HVIS du ikke får med noen Siri så kan du jo tenke på å bli med OSI; der er det tempo som skulle passe de fleste; det er alltid noen som løper samme fart! Silja

    SvarSlett

Legg inn en kommentar