Jentebølgen

Jeg var stuck hjemme, alene med barn. Men, jeg vet at det var campere i aksjon på Sognsvann i går! Hvordan gikk det med dere?  
Fotograf: Silja S Amundsen

Og, hvordan var arrangementet? Fin løpye? Trengsel? Skulle være underholdning og trekkplaster i form av Koss og Skjelbreid, og han der moroValen. FORTELL!!

Skal du kanskje være med på Jentebølgen et annet sted i landet?

Kommentarer

 1. Bra løp på Sognsvann, ja! Godt fornøyd. Deilig å springe løp på grus. Ble SÅ deilig sliten! Forøvrig hadde arrangørene for få tidtaker-målere. Det var frivillig å måle tid, og første gang Jentebølgen hadde tidtaking.

  Litt dumt at vi på Treningscamp ikke klarte å finne hverandre før start. Godt med litt opppeffing.

  Selve arrangementet var liksom en jentefest for mosjon, og hadde ikke seriøsiteten til andre løp. Aerobic, rockering-konkurranse, etc.... Det betyr ikke at det ikke var moro. Mr Koss himself var hare og viste vei foran rundt 1000 jenter i løypa. Personlig synes jeg det var mer moro at Hilde Gjermundshaug Pedersen var med og løp i front.Selv om Koss helt sikkert er en bra mann!
  Valen var der, men han lagde ablegøyer etter løpet. Da var jeg iskald, så ble ikke lenge. Men jeg tipper at noen hundre damer ble igjen for å høre på.

  SvarSlett
 2. Hallo! Jeg var der, MEN jeg rakk altså desverre ikke etteranmelding (men det er en historie vi kan ta en annen gang)! Jeg jogga derfor gjennom løypa + noen km til og utnevnte meg selv til fotograf og støtteapparat. Jeg er MEGET godt fornøyd med å knipse Gøril like før 1km samt før mål! Kjempemoro å se på alle damene som virkelig sto på! Jentebølgen er (og skal være!) et lavterskeltilbud og er en god erstatter for Grete W. løpet. Det er derfor ikke så mange kjente profiler med, men derfor er det desto mer moro med de få "kjendisene" som er med:) Moro var det også at GP ble slått av en jente som deltar ofte på SRM (og jeg så flere SRM'ere!). Nei, det var i det hele tatt morsomt å være der men jeg måtte rekke å hente Sverre og Tim før kl.19:00 så fotografen hadde ikke tid til underholdningen....i går var en hektisk dag med mye logistikk men utrolig moro å få vært der oppe å ta litt del i festen, for jentefest, ja det var det :-) Silja

  SvarSlett
 3. Lurte på hvorfor du bare tok bilder ja, Silja. Men det var utrolig deilig å se et kjent fjes før mål, altså. Da trengte jeg litt heiing! Og bevis på at jeg var der :)

  SvarSlett
 4. Jeg var også der! Hadde med Astrid i vogna, så jeg tenkte å stille meg langt bak for ikke å hindre andre, men det angra jeg på for jeg måtte gå kanskje en halv km før jeg kunne begynne å løpe og det var inkludert i at jeg løp som en gal forbi der det var en gresslette for å komme forbi en del folk som gikk. Var ganske sur i begynnelsen, men det gikk over etter hvert.

  Eneste ulempen var at ungen presterte å sovne, kanskje ikke så rart på den tiden av døgnet, men ho hadde jo sovet to timer i bhg og kvelden før sovna ho 2130,

  Det var en fin runde, rakk å bli god og sliten, hadde jo litt ekstra vekt. Det var noen som kommenterte vogna (tror jeg var den eneste) at det hadde de ikke orka, følte meg veldig sprek da!

  Veldig artig arrangement, mye bra gratis mat og reklame, spiste fantastisk godt brød fra Baker Hansen til kvelds, men den YT-drikken med banan smakte blæh.

  Gjør det gjerne igjen neste år hvis det blir arrangert igjen, men da skal jeg begynne lenger fram i hvert fall.

  SvarSlett
 5. Gøril: støtteapparatets innsats er uvurderlig :-D Jeg har løpt en del løp og det er ingenting som er mer motiverende enn noen hyggelige tilrop underveis! Vi er en jentegjeng som har som tradisjon at vi forsøker å møte opp å heie de gangene vi ikke løper selv; dette frodi vi VET hvor viktig det er for den som løper at noen står på sidelinja og pepper! At noen viser interesse for det vi driver med er alltid motiverend, så motivasjon og det sosiale må derfor også vektlegges sterkt:)

  Siri: de beste bildene ble lagt ut i går på FB (bare å forsyne seg!); har noen andre også men de ble litt uskarpe....
  Silja

  SvarSlett
 6. Tusen takk for fyldig rapport jenter!
  Åshild; det er sprekt å løpe den løypa med vogn, og i tillegg starte bakerst da... Du har lært nå håper jeg;-)

  Nå har du vel dessuten funnet en finn søvnoppskrift, mor trener - barnet sover. !

  Kjempegod innsats jenter! STOLT

  SvarSlett

Legg inn en kommentar