I morgen: Ryeløpet

Tirsdag kl 19:00 - Siri tar turen til Kongeskogen på Bygdøy for å løpe 5 km på de fineste byskogstiene Oslo har å by på! Her har jeg løpt o-løp tidlig på våren, og jeg har løpt slash JOGGET på stiene. Jeg har aldri løpt Ryeløpet før, det har stadig vært i tankene, men har blitt prioritert ned pga andre ting. Ett år var det København maraton helgen før som slo meg ut (merkelig nok), et annet år fødsel en måned før - andre år; konfirmasjon, dåp, bryllup - you name it.


Så, jeg gleder meg til i morgen! Beina er sikkert litt tunge og treige etter all langkjøring den siste måneden, men jeg har aldri vært noen sprinter uansett:-) 5 km er en veldig fin distanse, kan gi "alt"  - men langtfra sprintdistanse.  Værmessig ser det veldig bra ut 14-15 grader, opphold - ganske optimale forhold for løping spør du meg!


Det er mulig å etteranmelde seg på løpsdagen, sleng deg med!! Dette er forøvrig en av de siste løpskonkurransene i mai for deg som samler poeng i maiutfordringen...

Kommentarer

  1. Gøy løp, men jeg liker jo å løpe på grus (og i terreng). Kondisrabatt får man også....så hva venter dere på???? KÅM ÅN og BLI MED :-) Silja - som lover å stille som støtteapparat & fotograf om ryggen nekter meg å løpe i morgen (time will show!)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar