Hva vil du vinne?

Hvilken premie i maiutfordringen er det du syns er mest spennende i premiekurven?


Nå er det kun 3 dager igjen av denne utfordringen, og ekstrapoengene skal snart deles ut!  • Manduca: Myk bæresele for å bære barn på magen eller på ryggen, fra nyfødt og til ca 3 år. Utrolig god komfort, enkel i bruk og i tillegg veldig fin. Super premie gitt av SyvSjal!
 • SuperNova Adidas sko str 40 (6,5 uk - 8 us ). Mengdetreningssko som kombinerer god løpsfølelse og demping.
 • Blå Nike treningstopp/singlet. Str Small - D 34/36 GB 8/10 (dame) 
 • Hvit Nike fit Dry treningstrøye med korte ermer. Str Small - D 34/36 GB 8/10 (dame)
 • Hvit Odlo supertrøye med korte ermer (Termic). Str LM (unisex)   
 • Medlemsskap i Kondis for 2010  
 • Adidas hvite treningssokker, 4 par. Str 37-39 
 • Sort Nike Women Nøkkelbånd
Fortell meg hvilken premie DU drømmer om å vinne, og kanskje hva slags premier det burde være i disse utfordringene - hva syns du at du fortjener etter alt slitet jeg får deg til å gjøre? 


I disse Treningscamp-utfordringene er etter min mening alle vinnere; alle som deltar vinner seg en litt bedre helse i form av bedre kondisjon og får en litt bedrepsyke via  økt selvtillitt vunnet gjennom nye mål som nås og barrierer som brytes. Gratulerer ALLE vinnere:-) 

Kommentarer

 1. Takk takk og i like måte :P Det er en flott samling premier du har der, Siri! Hadde det ikke vært så klinkende klart at det aldri kommer flere småbarn i dette hus ville jeg såklart gått for bæreselen, som ser super ut. Men nei, jeg har nok hatt de fine treningstrøyene for mitt indre blikk når jeg har gitt jernet i mai :)

  Min premie har i grunnen vært å forspise meg på potetgull med god samvittighet i kveld :)

  SvarSlett
 2. Jeg har bærebarn, så jeg drømmer jo om bæreselen. Men ellers synes jeg det er fantastisk at du klarer å skaffe treningstøy og sko. Det er digg å vinne noe som en kanskje ikke unner seg selv.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar